Abone Ol

FOX Muhabiri Öznur Aslan, İsmail Küçükkaya'nın o sorusunda gözyaşlarını tutamadı

Medyafaresi.com özel haber- FOX Çalar Saat programında, harekat bölgesindeki son durumu aktaran FOX muhabiri Öznur Aslan, İsmail Küçükkaya'nın Cumhuriyet Bayramı sorusunu yanıtlarken çok duygulandı. Öznur Aslan'ın gözyaşları içindeki yayını sırasında ekran başındakiler de duygulandı.

FOX Muhabiri Öznur Aslan o soruda gözyaşlarını tutamadı

Türkiye bir 29 Ekim'de daha Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlarken, Mehmetçik Suriye sınırında terörle mücadelesine gözünü kırpmadan devam ediyor.

FOX Haber ekibinden muhabir Öznur Aslan ve kameraman Ferhan Güler de Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki son gelişmeleri takip ediyor.

Bu sabah FOX Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya, sınır hattındaki FOX Muhabiri Öznur Aslan'a canlı bağlandı ve 150 saatlik sürenin dolmasına saatler kala son durumu aktardı.

Ancak Cumhuriyet Bayramıyla ilgili bir sorusu daha vardı. Operasyondaki askerlere selam söyleyen İsmail Küçükkaya, Cumhuriyet Bayramı'nın nasıl geçtiğini ve Öznur Aslan'ın çocukluğundaki Cumhuriyet Bayramlarını sordu.

Öznur Aslan o anda çok duygulandı ve gözyaşları içinde canlı yayına devam ederken şunları söyledi.

FOX Muhabiri Öznur Aslan, İsmail Küçükkaya'nın o sorusunda gözyaşlarını tutamadı - Resim: 1

"Burada olmak biraz daha insana vatanın memleketinin kıymetini hissettiriyor. Çünkü şu kadar yakınımızdaki Suriye'de yaşanan olaylar ve bizim kıtalar ötesinden, binlerce kilometreden gelen devletlere karşı mücadelemiz var. İşte burada askerlerimizle polislerimizle beraber oldukça, onların fedakarlıklarını gördükçe duygulanıyorum. Hassas olduğum konulardan birisi."

Öznur Aslan'ın gözyaşları içindeki canlı yayınını noktalayan İsmail Küçükkaya'nın da çok duygulandığı görüldü.

Küçükkaya, "Bir kaç sorum daha vardı, ama daha fazla ben de zorlamak istemedim. Öznur Aslan, yayının başında ben buradan yayın yapıyorsam bu da Cumhuriyetin sayesinde demişti.. Cumhuriyetin değerini bilelim" diye konuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

medyafaresi.com özel haber