Abone Ol

FOX ekranlarında neler oluyor? Hangi programa 15 gün süre verildi?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun yazısına göre, FOX yönetimi, yeni yıla girerken gündüz kuşağında bir dizi değişiklik yaptı. 2017’de ekranda olan yapımlardan bir kısmı 2018’i göremeden gitti.

FOX ekranlarında neler oluyor? Hangi programa 15 gün süre verildi?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, detayları köşesinden paylaştı. İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından "Fox ekranında neler oluyor?" başlıklı o bölüm:

FOX yönetimi, yeni yıla girerken gündüz kuşağında bir dizi değişiklik yaptı. 2017’de ekranda olan yapımlardan bir kısmı 2018’i göremeden gitti.

Medyapım’ın FOX’a yaptığı arkası yarın dizisi ‘Komşular’ ile Demet Şener, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in jüri üyesi olduğu ‘Stil Avcıları’, kanalı kâra geçirecek reyting ortalamasını (Total’de 1.5) tutturamadığı için bitti.

Memet Özer’in yemek programı ‘Mutfakta’ da kaldırıldı. Özer’in programının, cumartesi-pazar, yayınlanması söz konusu.

Kanal yönetiminin bitirmeye karar verdiği yapımlardan biri de kısa süre önce yapımcısı değişen ‘Kaybolan Çiçekler’di. Ancak program, gündüz kuşağı için altın oran olan 1.5 reytingi yakalayınca, kanal yönetimi bir hafta daha şans tanıdı.

Programın reytingi yükselirse, deneme süresi 15 gün daha uzayacak. Nihai karar reyting ortalamasına göre verilecek. Selçuk Yöntem’in sunduğu ‘Milyonluk Resim’ ise kanala para kazandırdığı için devam edecek. FOX cephesinden haberler şimdilik bu kadar…

Ali Eyüboğlu / Milliyet