Abone Ol

Erdoğan'dan AKP İstanbul teşkilatına flaş talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul mahalle başkanlarının katılımıyla düzenlenen iftar programında katıldı.

Erdoğan'dan AKP İstanbul teşkilatına flaş talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları...

"Siyasetimizde milletle inatlaşmak, millete rağmen iş görmek, millete rağmen yol yürümek diye bir anlayış kesinlikle yoktur."

İSTANBUL ÜYELERİMİZİ CİDDİ MANADA ÇALIŞTIRALIM

"İstanbul'da 2 milyon 300 bin üyeye sahibiz. İstanbul'da bu kadar üyeye sahipsek sadece İstanbul üyelerimizi ciddi manada çalıştıralım. Bir üye yanında iki oy daha getirsin mesele bitti ama üyelerimizi çalıştıralım önce. 'Üyeyim ama çalışmıyorum' olmaz, üyeliğin bir sorumluluğu var."

Erdoğan'dan AKP İstanbul teşkilatına flaş talimat - Resim: 1

"Milletimizin hakkını, hukukunu, iradesini korumak için mücadele ettik, bu sebeple YSK'nin seçimin yenilenmesi kararını isabetli buluyoruz. Her hırsızlık kötüdür ama oy hırsızlığı, milli irade hırsızlığı tam bir felakettir."

YSK KARARINA İTİRAZ EDEN ÜYELER

Erdoğan'dan AKP İstanbul teşkilatına flaş talimat - Resim: 2

''Kanuna aykırı Sandık Kurulu Başkanı tarafından yönetilen sandıklarda, 212 binden fazla oy şüpheli hale gelmiştir. Aradaki fark azala azala 13 binlere geldi. Karara karşı çıkan YSK üyelerinin gerekçelerine baktığımızda dişe dokunur bir unsura rastlayamıyoruz.''

Erdoğan'dan AKP İstanbul teşkilatına flaş talimat - Resim: 3

''Seçimi kazanmak için önce parti olarak bizim kendi aramızda dayanışma içinde olmamız şart. Önümüze çıkartılan siyasi ve ekonomik sıkıntıların kat be kat fazlası, bize bu tuzakları kuranların başında var.''

Erdoğan'dan AKP İstanbul teşkilatına flaş talimat - Resim: 4
dha