Abone Ol

Flaş! Ve belli oldu! Adil Öksüz o evde...

Kırklareli'de Adil Öksüz'ün saklandığı iddia edilen çiftlik evinde bulunan, iki kişiye ait parmak izleri, Emniyet Genel Müdürlüğüne ait parmak izi veri bankasında kayıtları bulunamadı.

Flaş! Ve belli oldu! Adil Öksüz o evde...

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 25 gün önce Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen firari Adil Öksüz'ün, Kırklareli merkeze 30 kilometre uzaklıktaki, sınıra yakın Çeşmeköy köyündeki çiftlik evinde saklandığı iddialarına ilişkin, yaklaşık 10 metrekarelik evde yaptığı aramada, yaşamsal bir bulguya rastlamadı.

Evdeki, içerisinde turşu bulunan bir bidon, terlik, el feneri ve sigara izmaritleri ve iki kişiye ait parmak izi örnekleri, incelenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ait kriminal laboratuvarına gönderildi.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen kriminal laboratuvarı raporuna göre, turşu bulunan bir bidon, terlik, el feneri ve sigara izmaritlerinde bir bulguya rastlanmadığı, iki kişiye ait parmak izi örneklerin ise veri bankasında kayıtlarının bulunmadığı bildirildi.