Abone Ol

Flaş: Dinamo Kiev Beşiktaş'a ilk yarıda 4 gol attı! Durum: 6-0

Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. İlk yarıda 4-0 öne geçen Dinamo Kiev durumu az önce 6-0 yaptı.. Beşiktaş mucize arıyor...

Flaş: Dinamo Kiev Beşiktaş'a ilk yarıda 4 gol attı! Durum: 6-0

Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Ev sahibi Dinamo Kiev, Besedin'in attığı golle 9 .dakikada 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 29. dakikasında Beck yaptırdığı penaltı sonrasında kırmızı kart gördü ve Dinamo Kiev Yarmolenko'nun golüyle skoru 2-0 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra bu kez Buyalskiy sahneye çıktı: 3-0... 45+2. dakikada Dinamo Kiev'de bu kez Derlis sahneye çıktı: 4-0... Beşiktaş'ta Aboubakar 56. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Beşiktaş 9 kişi kaldı. Dinamo Kiev Sydorchuk attığı golle maçta skoru 5-0 yaptı.

Siyah -beyazlı ekip kendi maçı hariç grubunda oynanan Benfica - Napoli maçının da sonuca bağlı olarak Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Karşılaşma Beşiktaşlı futbolcuların vuruşuyla başladı.
6. dakika: Olcay'ın pasında topu alan Quaresma topu tekrar Olcay'a verdi. Olcay şut çekmek isterken savunma araya girdi sonrasında topu yeniden alan Quaresma ortasını yaptı ancak top kalecide kaldı.
9. dakika: Top ağlarımızda... Dinamo Kiev atağında Yarmolenko topu sağ kanattan getirdi ve son çizgiye inerken kale önüne yerden pasını attı. Dinamo Kiev'de Basedin topu boş ağlara gönderdi.
13. dakika: Quaresma'nın kullandığı kornerde kaleci Rudko çıktı ve topu kontrol etti.
17. dakika: Beşiktaş atağında Aboubakar sağ kanattan son çizgiye indi ancak tpou ayağında biraz fazla tutunca savunmanın müdahelesi sonrası top kendisine çarptı ve auta gitti.
19. dakika: Quaresma ile Adriano'nun paslaşmasında Quaresma sol kanattan son çizgiye inerken ortasını yaptı ancak Kiev savunmsaı topu uzaklaştırdı.
20. dakika: Oğuzhan kaptırdığı top sonrası Kiev'li futbolcuya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.
22. dakika: Quaresma'nın sol kanattan yaptığı ortada arka direkte bulunan 3 Beşiktaşlı futbolcu dokunamadı ve top doğrudan dışarıya gitti.
24. dakika: Quaresma'nın yine sol kanttan yaptığı ortada Rudko topu kontrol edemedi ve kornere gitti.
24. dakika: Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda Aboubakar sol ayağıyla kötü bir vuruş yaptı.
26. dakika: Aboubakar ceza sahası içinde sağ köşeden şutunu çekti top direğin yanında dışarıya gitti.
28. dakika: Gonzalez ile Beck arasındaki mücadelede maçın hakemi penaltı kararı verdi.
29. dakika: Beşiktaş'ta Beck penaltı yaptırdığı pozisyon sonrasında kırmızı kart gördü.
30. dakika: Yarmolenko penaltı atışını gole çevirdi: 2-0
33. dakika: Dinamo Kiev'de bu kez Buyalskiy sahnede! Beşiktaş savunmasının yaptığı büyük hata sonrasında Buyalskiy yaptığı düzgün aşırtma vuruşla golünü attı: 3-0
43. dakika: Burda, Tosic'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Beşiktaş serbest vuruş kullanacak.
44. dakika: Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta Khacheridi topu penaltı noktasının orada uzaklaştırdı.
45. dakika: Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top kornere gitti.
45+1. dakika: Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda Kiev savunması topu uzaklaştırdı.
45+2. dakika: Dinao Kiev'de Rybalka uzaktan çektiği şut Fabri'nin kontrolünden dışarıya gitti.
45+2. dakika: Beşiktaş'ın kaptırdığı topta Kiev hızlı atağında Derlis'in şutu Bşeiktaş savunmasına çarptı ve kaleci Fabri'nin üstünden ağlarla buluştu: 4-0...
45+2. dakika: Bu golün ardından Beşiktaş kalecisi Fabri gözyaşlarını tutamadı.
İLK YARI SONUCUN DİNAMO KIEV 4-0 BEŞİKTAŞ

İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'İ

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Olcay, Aboubakar
Dinamo Kiev: Rudko, Antunes, Khacheridi, Vida, Besedin, Sydorchuk, Rybalka, Gonzalez, Burda, Buyalskiy, Yarmolenko

Kiev’de Beşiktaş taraftarına saldırı: Onlarca yaralı var…
OLCAY ŞAHAN İLK KEZ 11'DE
Şenol Güneş'in Dinamo Kiev'e karşı başlangıç kadrosunda yer verdiği Olcay Şahan, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 11'de şans buldu. Siyah-beyazlı formayla sonolarak Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanan maçta ilk 11'de oynayan Olcay, takımının Dinamo Kiev ile yapılan önemli maçta sahaya başlangıç kadrosunda çıktı.

Müsabakaya Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Aboubakar 11'i ile başlayan Beşiktaş'ın yedeklerinde ise Tolga Zengin, Necip Uysal, Kerim Frei, Cenk Tosun, Atınç Nukan, Gökhan Gönül ve Gökhan İnler yer aldı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN İKİ DEĞİŞİKLİK
Teknik direktör Şenol Güneş ilk onbiri son oynanan Fenerbahçe maçından iki değişiklik yaparak kurdu.

Fenerbahçe maçında başarılı bir performans gösteren fakat maç sonrasında kaburgalarında ağrı hisseden Gökhan Gönül'ü yedeğe çeken Güneş, Andreas Beck'e görev verdi. Fenerbahçe maçında oynayan bir başka oyuncu olan Kerim Frei da yedek kulübesinde otururken uzun bir aradan sonra Olcay Şahan ilk onbirde kendine yer buldu.

Orta üçlüde Atiba - Oğuzhan ve Tolgay Arslan'ı kullanan tecrübeli teknik adam bir kaç hafta öncesine kadar Gökhan İnler- Tolgay - Oğuzhan arasında değişmeli yaptığı kurgudan vazgeçerek iki maç üst üste Atiba - Oğuzhan - Tolgay üçlüsü ile maça başladı. Forvetteki tercihini Aboubakar'dan yana kullanan Güneş, Cenk Tosun'u yedeğe çekti.

3 OYUNCU CEZA SINIRINDA
Beşiktaş, Dinamo Kiev maçına sarı kart sınırında 3 oyuncu ile çıkıyor. Siyah Beyazlı takımda Adriano - Aboubakar ve Tolgay Arslan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu üç futbolcu sarı kart görmeleri ve Beşiktaş'ın gruptan çıkması durumunda son 16 eleme turunda cezalı duruma düşecek.

KİEV OLİMPİYAT STADI'NDA MAÇA ENGEL YOK
Kiev'de 3 gündür devam eden kar yağışı hava sıcaklığını bir hayli düşürürken maç oynanmasına engel bir durum oluşturmuyor. Yeni yapılan ve alttan ısıtmalı olan Kiev Olimpiyat Stadı'nın zemini branda ile kapatılarak kardan etkilenmesinin önüne geçilmeye çalışıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş bu akşam kritik mücadeleye çıktı. Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ile temsilcimiz deplasmanda kazanma hedefiyle sahaya çıkıyor. Beşiktaş bu mücadeleyi kazanırsa tarihinde bir ilke imza atmış olacak. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri maç öncesi merak edilen konular arasındaydı. Peki, Dinamo Kiev Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda ve şifreli mi yayınlanacak? İşte Şampiyonlar Ligi karşılaması öncesinde tüm detaylar...