Abone Ol

Final yapan Rüya dizisinin yapımcısından açıklama

Medyafaresi.com Özel Haber - Show TV dizisi Rüya bu akşam ekran macerasına veda etti.

Final yapan Rüya dizisinin yapımcısından açıklama

Burcu Kılıçarslan / Medyafaresi.com

Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu'nun yer aldığı Show TV dizisi Rüya bu akşam final yaptı.

10. bölümü ile ekrana veda eden Rüya'nın yapımcısı Faruk Turgut finalle ilgili sosyal medya hesabına "Rüya nın istemesekte finalini bu gece yapıyoruz.Başta yön.cemal şana,senaristlerimize,Bize inanıp yola çıkan oyuncularımıza ve teknik ekibe Çok teşekkürler ediyorum. tekrar görüşmek üzere. elinize be yüreğinize sağlık" notunu düştü.

Yapımını Gold Film'in üstlendiği Rüya'nın finalinde neler oldu?

Elif, Yıldız’ın Alaz’la evlenerek kendisini feda etmesine şiddetle karşı çıkar. Bu evliliği engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Kendi kurtuluşu için Yıldız’ı ateşe atmaya asla razı olmaz. Bulut, Alaz’la ilgili kuşkularının üstüne üstüne gider.

Topladığı ipuçlarıyla onun kardeşi olduğunu ve ailesinden intikam almak için Elif’i kullandığını öğrenir. İnan’ın, İsa kanalıyla Sırrı ve Alaz’ın gerçekte neler yaptığını öğrenmesiyle çember gittikçe daralır. Artık hesaplaşma günü gelip çattı.