Abone Ol

Final bölümü Müge Anlı'nın stüdyosunda olabilir

'İçerde' dizisinde 'Melek' karakterinin 'Kebapçı Celal'in öz kızı olduğu ortaya çıktı. Bu durum 'kim kimin çocuğu, kim kimin katili iyice karıştı' eleştirisine neden oldu.

İçerde'nin Final bölümü Müge Anlı'nın stüdyosunda olabilir

Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ'un, "İçerde'nin Akıbeti Belli" başlıklı yazısı şöyle:
"Show'un iddialı dizisi 'İçerde'de soy sop karışıklığı zirve yaptı. 'Sarp' ile 'Mert'in kardeş oldukları zaten tahmin ediliyordu.

Ancak bu arada 'Melek'in de 'Kebapçı Celal'in öz kızı olduğu, DNA testi ile ortaya çıkmasın mı! Diğer taraftan geçen hafta aniden ortaya çıkan 'Müdür'ün eski karısı 'Serap'ın mafyaya katılmak üzere olan oğlu 'Gökhan' da her şeyden habersiz müdürümüzün oğlu çıkacak herhalde.
'Kebapçı Celal' ise öz kızı 'Melek'in anne ve babasının katiliymiş meğer. Şimdi geride kalan oğul 'Yaşar' intikam peşinde.
Dizinin ilerleyen bölümlerinde 'Davut' ile 'Eylem' kardeş çıkar, 'Füsun Teyze'nin de 'Kebapçı Celal'in eski kırığı olduğu anlaşılırsa hiç şaşırmayacağım. Hatta 'Minik' ile 'Yeşim Hanım' arasında bir yasak aşk ilişkisi bile başlayabilir.
Dizide kim kimin çocuğu, kim kimin katili iyice karıştı. 'İçerde'nin final bölümünün Müge Anlı stüdyosunda tamamlanması, kimse için sürpriz olmayacak sanırım! Ben final sahnesinde tüm dizi karakterlerinin halay çekerek Müge'nin stüdyosuna daldığını hayal ediyorum."