Abone Ol

Fikri Işık'ın kızının telefonunda ByLock mu çıktı?

Yeniçağ yazarı Demirağ bugünkü köşesinde Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızının telefonunda ByLock çıktığı iddiasını yazdı.

Fikri Işık'ın kızının telefonunda ByLock şoku

TSK'daki Cemaat yapılanmasını ilk yazan gazetecilerden Yavuz Selim Demirağ, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın kızının telefonunda ByLock çıktığı iddiasını yazdı.

Bugün Yeniçağ gazetesinde kaleme aldığı yazıda Demirağ şunları söyledi:

"Buradan Millî Savunma Bakanı Fikri Işık'a seslenmek istiyorum. Bir dönem sıkı sıkı sahiplendiğiniz eski Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu, Deniz Kuvvetleri imamı olarak tutuklu. Kocaeli'nde Fikri Işık'ın 'kripto FETÖ'cü' iddiaları gırla gidiyor. Dahası Sayın Işık, kızınızın telefonunda ByLock olduğu yönünde MİT raporundan bahsediliyor. Anladık hükümetiniz FETÖ'nün siyasal yapılanmasının açığa çıkmasını istemiyor. Ancak Kuvvet Komutanları size bağlı. Personelin sorumlusu siz olduğunuza göre 'Önce vatani görevini yapan er ve erbaşlar serbest bırakılacak' sözünüzü hatırlatmak istiyorum. Daha sonra da şahsınıza ve ailenize dair iddialarla ilgili açıklama beklediğimi belirteyim."

"ÇOK ÖNEMLİ BİR İSMİN ÇOCUĞU"

Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız da dünkü yazısında şunları yazmıştı: "Kulislerde, MİT'in çok önemli bir ismin çocuğunun ByLock kullanıcısı olduğunu tespit ettiği ve bunu “ilgililere” bildirdiği, aylar geçtiği halde hiçbir işlem yapılmadığı iddiası konuşuluyor.

Acaba kimdir bu siyasi?"