Abone Ol

Fikret Orman bir anda gözyaşlarına boğuldu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa’da katıldığı özel eğitim sınıfının açılış töreninde okunan şiiri dinlerken gözyaşlarına boğuldu.

Fikret Orman bir anda gözyaşlarına boğuldu

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, yönetici Hakan Özköse ile birlikte Bursa’nın Orhaneli Kaymakamlığı Proje Ofisinin hazırladığı ‘Sen geleceksin’ projesi kapsamında Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği’nin desteğiyle onarılan ve tefriş edilen Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfının açılış törenine katıldı. Tören öncesi Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can’ı ziyaret eden Orman, Orhaneli ilçesi halkında bilgi aldı.

Fikret Orman bir anda gözyaşlarına boğuldu - Resim: 1

Ardından Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Fikret Orman, Orhaneli’ye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Belediye Başkanı Tatlıoğlu, Fikret Orman’a yörük torbası içerisinde Keyfiye adı verilen örtünün yanı sıra Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan etti.
Beşiktaş’ın bir dünya markası olduğunu ifade eden Orman, "Övündüğümüz konulardan bir tanesi halkın takımı olmamız. İnsanlarla beraber olmak için geldik. Burada herkes Beşiktaşlı değildir, Fenerbahçeliler de vardır" dedi. Başkan Orman’ın bu sözleri gülüşmelere sebep oldu.

Fikret Orman bir anda gözyaşlarına boğuldu - Resim: 2

"CAMİAMIZ ADINA ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPMIŞLAR"
Ardından özel eğitim sınıfının açılış törenine katılan Başkan Orman, yaptığı açıklamada, "İyi bir insan olmadan Beşiktaşlı olunmaz. Camiamız adına çok güzel bir şey yapmışlar. Emeği olanlara teşekkür ediyorum. Her şeyden evvel iyi bir insan olmanın gereklilikleridir bunlar. Bir tanesini yaptınız ikicisini de yapalım" dedi.
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise, "Sayın Başkanım biz sizi Van’da deprem olduğu zaman atkılarını yardıma gönderen kulübün başkanı olduğunuz için seviyoruz. Biz sizi formanızda ay-yıldız olan bir kulübün başkanı olduğunuz için seviyoruz ve ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ORMAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Törende bir öğrencinin annesi Güllü Külahlı, engelli bir çocuğun annesine yazdığı şiiri okudu. Duygusal şiir karşısında Başkan Fikret Orman ve yönetici Hakan Özköse gözyaşlarına hakim olamadı.
Özel eğitim sınıfı kurdele kesiminin ardından açıldı.
(İHA)