Abone Ol

Hakan Şükür'den skandal sözler! Terörist Gülen'i demokrasi kahramanı yaptı

ABD’ye yerleşip kendine cafe açan FETÖ firarisi Hakan Şükür ile New York Times gazetesi röportaj yaptı. Gazete, Şükür’ü darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaşanan politik baskılar nedeniyle ülkeyi terk etmek zorunda kalan mağdur olarak gösterdi.

Hakan Şükür'den skandal sözler! Terörist Gülen'i demokrasi kahramanı yaptı

NYT Gazetesi, ülkede demokrasinin geçmişe göre gerilediğini, pek çok gazeteci ve siyasetçinin hapiste olduğunu, parlak bir futbolcu ve ardından vatansever bir milletvekiliyken ülkesini terk etmek zorunda kalan Şükür’e de haksızlık yapıldığını yazdı.

OYUNU KURALINA GÖRE OYNASAYDIM ŞİMDİ BAKAN BİLE OLMUŞTUM

Muhabir John Branch’e konuşan Şükür, “Belki bir gün ailecek ülkemize dönebiliriz. Eğer oyunu kuralına göre oynasaydım şimdi bakan bile olmuştum. Bir Norveç atasözünde dediği gibi, her karanlık kışlın ardından aydınlık baharlar gelir. Işık bir gün geri dönecek” diyerek FETÖ lehine Türk hükümetini yurt dışına manipüle etmekten de geri durmadı.

”Eşim ve kızlarımın daha özgür insanlar olarak yetişmelerini istediğim için ABD’ye geldim” diyen Şükür başka bir hain FETÖ olan Enes Kanter’le de sürekli görüştüklerini itiraf etti.

ELEBAŞI DEMOKRASİ KAHRAMANIYMIŞ 

Gülen’in 20 yıldır ABD’de sürgünde yaşadığını, hizmet hareketinin daha ılımlı bir İslam anlayışıyla Türkiye’yi demokrasiye daha çok yakınlaştırmak için çabaladığını iddia eden gazete, Şükür gibi pek çok mağdurun olduğu yazdı.

Şükür, bazı arkadaşlarının kendisine eğer geri dönüp Erdoğan’ı desteklerse kendisine dokunulmayacağı ve kaybettiği her şeyi de geri alabileceğine dair garanti verdiklerini belirtti.