Abone Ol

Fethullah Gülen dijital bir karakter mi?

Güneş gazetesi yazarı Ömer Özkaya, Fethullah Gülen'in gerçekte bir bilgisayar programı ile canlandırılan bir karakter olabileceğini iddia etti.

Fethullah Gülen dijital bir karakter mi?

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programına konuk olan Güneş gazetesi yazarı Ömer Özkaya, Fethullah Gülen'in gerçekte bir bilgisayar programı ile canlandırılan bir karakter olabileceğini iddia etti.

Programın sunucusu olan ve Aynı zamanda Güneş gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yapan Turgay Güler, anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

"Fethullah Gülen'in bütün vaazları CIA tarafından dijitalleştirildi" diyen Ömer Özkaya, aslında o konuşan kişinin gerçekte Fethullah Gülen olmayabileceğini öne sürdü.

Özkaya şöyle devam etti: "(Fethullah Gülen) hasbelkader ölse ve biz canlı bir soru sorsak, o sorduğumuz canlı soruya canlı cevap verebilecek sistem CIA'da hazır. Dolayısıyla acaba bu konuşan hakikatte kim, bu önemli."

FETHULLAH GÜLEN ESKİŞEHİR'DEKİ NATO ÜSSÜNDEN GÖTÜRÜLDÜ

Gülen'in Eskişehir'deki NATO üssünden Amerikalılar tarafından Türkiye'den çıkarıldığını öne süren Özkaya şunları söyledi:

"Yakınlarda kendisini görmüş bir tanıdığım diyor ki 'çok garip bir şekilde bir yere alınıyorsunuz. Sadece mum ışıklarıyla aydınlatılan bir koridordan geçiyorsunuz. Arada bir camekan var. İleride birisi oturuyor. Siluetinden (Fethullah Gülen'e) benziyor ama, orada oturan cidden o mu; yoksa başka birisi mi, bunu ayırt etmek çok zor.' diyor."

CIA'NIN OLMAYAN BİR ŞAHSIN ÜZERİNDEN NE YAPACAĞINI KESTİREMEYİZ

Gülen'in canlı olarak hiç ortalıkta görülmediği zaman daha çok sorun yaşanacağını iddia eden Ömer Özkaya "CIA'nın aslında olmayan bir şahsın üzerinden ne yapacağını kestiremeyiz." dedi.

Daha sonra iddiasını bir örnek üzerinden anlatmaya çalışan Özkaya şu ifadeleri kullandı:

"Haydar Aliyev aslında Azerbaycan'dan Amerika'ya tedaviye giderken ölmüştü. Ama vefatını çok uzun zaman açıklamadılar ki, Azerbaycan'daki işleri bir düzene koysunlar ve İlham Aliyev'i oraya getirsinler. Bunu söylemek istiyorum"