Abone Ol

Fenomen'de kim elendi 27 Mayıs yeni yarışmacı kim?

Fenomen 27 Mayıs 2016 tarihinde kim elendi belli oldu. Fenomen evine yeni gelen aday kim oldu? Fenomen yarışması 6. hafta finalinde yaşananlarla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Fenomen'de kim elendi 27 Mayıs yeni yarışmacı kim?

FENOMEN'de kim elendi sorusunun yanıtı 27 Mayıs günü belli olacak. Tv8'de ekrana gelen Fenomen yarışmasının saat 16.30'da yayınlanan yeni bölümünde programa veda eden kişi belli oldu.  Peki Fenomen yarışmasına kim veda etti dersiniz? Cevabı haberimizde bulabilirsiniz.

FENOMEN 27 MAYIS KİM ELENDİ?
Tv8'deki Fenomen yarışmasında olayların ve kavgaların ardı arkası kesilmiyor. Fenomen yarışmacıları bitmeyen enerjileriyle büyük ödüle sahip olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Her hafta bir kişinin 50.000 TL'lik para ödülünün sahibi olduğu Fenomen'in 27 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde bir yarışmacı programa ve hayallerine veda etti.

Fenomen'e veda eden isim...

Fenomen yarışmasının 6. haftasında eve veda eden yarışmacı belli oldu. Fenomen'in 27 Mayıs Cuma günü ekrana gelen yeni bölümünde, fenomenkim.com adresinde yapılan halk oylaması sonucu izleyiciler tarafından bir yarışmacı koruma altına alınırken, bir yarışmacı da programa veda etti.  Fenomen'de bu hafta koruma altına alınan isim erkekler evinden Harun oldu. Yarışmaya veda eden kişi ise arkadaşları tarafından en fazla ismi yazılan kişi oldu. Derya'nın 6, Gül'ün 5 oy aldığı sonuçlar doğrultusunda Fenomen evine ve hayallerine veda eden yarışmacı Derya Şireci oldu.

Fenomen'de büyük ödül kimin oldu?

Fenomen yarışmasında kim elendi sorusunun yanıt bulmasının ardından büyük ödülün sahibi de belirlenecek. Fenomen Haftanın Finali programında yapılan geçen haftaki oylama sonucu 25.000 TL'lik büyük ödülü alan kişi Onur olmuştu. Onur, para ödülünün yanı sıra haftanın fenomeni olma unvanını da elde etmişti.

Fenomen 27 Mayıs yeni yarışmacısı Elif Yılmaz kim?

Fenomen'in 27 Mayıs günü yayınlanan yeni bölümünde bir yarışmacının programa vedasının ardından yarışmaya yeni bir kişi dahil oldu. Fenomen'in yeni yarışmacısı Elif Yılmaz kim?

Fenomen'de kim elendi 27 Mayıs yeni yarışmacı kim? - Resim: 1

Fenomen yarışmasına Muğla'dan katılan Elif Yılmaz, aslen Adanalı. 20 yaşındaki yeni yarışmacı diyetisyenlik bölümü öğrencisi. Diyetisyenlikte iyi bir noktaya gelmek isteyen Elif Yılmaz, Fenomen yarışmasını kendisi için iyi bir basamak olarak gördüğünü açıkladı. 'Yarışmaya imkansız diye bir şey olmadığını göstermek için geldim.' diyen Elif Yılmaz, Fenomen yarışmasının kendisine oyunculuk kapılarını açacağını da umut ediyor.

Fenomen kuralları neler?

Fenomen yarışması şimdilik reyting konusunda istediği başarıyı yakalayamasa da Tv8 izleyicisinin gönlünü fethetmeyi başardı. Peki bu yarışmanın kuralları neler? Kısmetse Olur yarışmasıyla benzerliği oldukça dikkat çeken Acun Medya'nın Fenomen yarışmasını Kanal D'nin programın ayıran en büyük özelliği bir izdivaç programı olmaması.

Fenomen'de 6 kız, 6 erkek yarışması Türkiye'nin fenomen ismi olma konusunda birbiriyle yarışıyor. Giydikleri kıyafetlerle ve tarzlarıyla Fenomen evinde yer bulmaya çalışan yarışmacılar, sosyal medya hesaplarından da takipçilerini artırmaya ve kendilerine destekçi bulmaya çalışyor. Programın en ilginç kuralı ise yalan ve oyunun hiç bir sorun oluşturmaması. Oyunculuk eğitimi alan yarışmacılar, istedikleri kişilerle anlaşıp bir senaryo doğrultusunda yarışmadaki varlıklarını sürdürebiliyor.

Fenomen'de yarışmacılar arasında oylama yapılan programda izleyicilerden gelen sms'ler de oylara dahil edilerek haftanın birincisi ve elenen ismi belirleniyor. Haftanın birincisi 50 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olurken, yarışmadan elenen isim de ilerleyen haftalarda programa tekrar dahil olabiliyor. Yapılan oylamalar sonucu bir yarışmacının veda ettiği programa her hafta yeni bir isim de dahil oluyor.

internethaber