Abone Ol

Fenerbahçe'den flaş Emre Belözoğlu açıklaması

Fenerbahçe'nin Fener Ol kampanyası kapsamında yaptığı Win Win programına telefon bağlantısıyla katılan Emre Belözoğlu için Fenerbahçe'nin Twitter hesabından yapılan paylaşım taraftarı heyecanlandırdı

Fenerbahçe'den flaş Emre Belözoğlu açıklaması

Fenerbahçelilerin özellikle yeni sezon için takıma geri dönmesini beklediği Emre Belözoğlu, Star TV'de düzenlenen Fenerbahçe için yardım gecesine telefon bağlantısıyla katıldığı esnada Fenerbahçe Kulübü'nün de Twitter hesabından yaptığı paylaşım camiada büyük bir sevince neden oldu.

Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Fenerbahçeli Emre Belözoğlu şimdi canlı yayında!" ifadeleri kullanıldı. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transfer olup olmadığı sorusuna "Fenerbahçe forması, Milli Takım formasıyla taşıdığım en değerli formaydı" ifadelerini kullanırken ayrıca şu açıklamaları yaptı:

"Bugün bazı şeyler konuşuldu. Sayın başkanımızla, Semih abi de vardı. Sayın başkanımız daha doğru söyler. Bugün yollarımız tekrar kesişirse, Fenerbahçe'nin neferi olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe'nin gönlümdeki yerini anlatmak istedim"

Fenerbahçe'den flaş Emre Belözoğlu açıklaması - Resim: 1

Ali Koç ise bu soruya "Televizyonda emrivaki yapmayın. Olacağı zaman zaten açıklanır" dedi.