Abone Ol

Galatasaray taraftarından büyük ayıp! Obradovic'in suratına tükürdü

Fenerbahçe Kulübü, internet sitesinden paylaştığı bir fotoğrafla, "Obradovic, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarı Obradovic'in suratına tükürdü

Açıklama şöyle;
"Fenerbahçemiz ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçının dördüncü periyodundan önce çıkan tribün olayları sebebiyle maç bir süre durduruldu.
Olayların en büyük skandalı ise Başantrenörümüz Zeljko Obradovic'e yapılan saygısızlıktı. Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı.

Galatasaray taraftarından büyük ayıp! Obradovic'in suratına tükürdü - Resim: 1

Yarı final serisinin Ülker Sports Arena'da oynanan ilk 2 karşılaşmasında herhangi olay yaşanmazken; yıllardan beri Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı."

Galatasaray taraftarından büyük ayıp! Obradovic'in suratına tükürdü - Resim: 2

OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Fenerbahçe Kulübü ayrıca, "Derbide Büyük Rezalet" başlığıyla yaptığı başka bir açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Galatasaray taraftarından büyük ayıp! Obradovic'in suratına tükürdü - Resim: 3

"Fenerbahçemizin, Galatasaray Odeabank'la Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığı Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçı, tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle 4. periyot öncesi durdu.

Galatasaray taraftarından büyük ayıp! Obradovic'in suratına tükürdü - Resim: 4

Karşılaşmanın dördüncü periyotu için sahaya çıkan Fenerbahçemize, tribünlerden yabancı maddeler (anahtar, bozuk para, pil, telefon bataryası, pet şişeler) atıldı. Bunun ardından önce hakemler, daha sonra da oyuncularımız soyunma odasına gitti.

Galatasaray taraftarından büyük ayıp! Obradovic'in suratına tükürdü - Resim: 5

Öte yandan maçın devre arasında; Fenerbahçe Televizyonu muhabirlerinden Aslı Duru ve Başantrenörümüz Zeljko Obradovic'in tercümanı Defne Patır, yumruklanmaya kadar varan fiziki müdahalelerle karşı karşıya kaldılar.

Galatasaray taraftarından büyük ayıp! Obradovic'in suratına tükürdü - Resim: 6

Yapılan anonsların ardından yaklaşık 15 dakika aradan sonra iki takım oyuncuları ve hakemler sahaya geri döndü ve karşılaşmaya kaldığı yerden devam edildi."

dha