Abone Ol

Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda, şifresiz izlenecek mi?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz kanalda mı? Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında iki dev takım kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda, şifresiz izlenecek mi?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Bu akşam oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde takımlar son hazırlıklarını yaparak maç saatini beklemeye başladı. İlk maçın 2-2'lik beraberlikle tamamlanmasının ardından rövanş maçını kimin kazanacağı merak konusu oldu. Futbolseverlerin heyecanla beklediği dev derbi maçının galibi finale çıkacak. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte derbi maçtan son gelişmeler ve yayın bilgileri.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. İki büyük kulübün bu zorlu mücadelesi bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma ATV kanalından şifresiz canlı izlenebilecek.

https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇINA HAZIR

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon ve streching çalışması ile başladı. Ardından pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmasının yer aldığı program, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, yarın akşam saat 20.30’da Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçı oynayacak.

FENERBAHÇE DERBİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından oyuncular, dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

ALVARO NEGREDO: "FENERBAHÇE'Yİ YENEREK FİNALE YÜKSELMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo, Fenerbahçe maçı öncesinde kulüp televizyonuna konuştu. Fenerbahçe’yi yenerek finale yükselmek istediklerini söyleyen golcü futbolcu, sezon sonunda 2 kupayı da kaldırmak istediklerini ifade etti.

Beşiktaş’ın İspanyol forveti Alvaro Negredo, Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşması öncesinde kulüp televizyonuna konuştu.

Zor bir maç olacağının altını çizen Negredo, "Deplasmanda oynuyoruz, gol atmamız lazım. Fenerbahçe mücadeleci bir takım, bize karşı da zorluk çıkaracaklar tabii ki. Kazanıp finali oynamak istiyoruz. Fenerbahçe ile bu sezon 3 maç oynadık. 3 maçta alınabilecek tüm sonuçlar ortaya çıktı. Kazandık, kaybettik, berabere kaldık. Bir derbide yaşanacak bütün duyguları yaşadık. Bunlardan tecrübe alarak bu maçı kazanmak istiyoruz.

Derbilerde iki takım da mutlak kazanmak için çıkar sahaya. Fenerbahçe de evinde oynuyor, muhakkak kazanmak isteyecektir. Biz rakipten çok kendi yeteneklerimize odaklanmalıyız. Bizim için daha pozitif şeyler olacaktır sahada. Bireysel olarak oynadığım maçlarda Fenerbahçe’ye karşı iyi performans göstermiş olabilirim. Ama öyle bir maç oynayacağız ki kimin gol attığı, kimin asist yaptığı çok çok önemli değil. Önemli olan maçı kazanıp finale ulaşmak" açıklamasını yaptı.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI SON HAFTAYA KADAR SÜRER"

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak konuşan Negredo, "Çok güzel bir mücadele oluyor bu sene. 4 takım birden son 5 haftada şampiyonluk mücadelesi veriyor ve her şey olabilir. Direkt kendi aramızda oynayacağımız maçlar var. Bu 4’lü içinde. Biz bütün maçlarımızı kazanıp onların da puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tabelaya baktığımız zaman 4 takım var. Aralarındaki puan farkı çok az. Oynayacağımız maç adedi de çok az olduğu için sonuna kadar gidecek bu mücadele" dedi.

Gol sayısından ziyade asist sayısıyla ilgili sorulan bir soruya cevap veren İspanyol golcü, takım arkadaşlarına alan açmasıyla ilgili olarak "Aslında buna tecrübe diyebiliriz. Uzun yıllar futbol oynuyorsunuz. Futbol size bazı şeyler öğretiyor. Tabii kendi kaliteniz de var. Ama tipik bir santrforu ele aldığımız zaman tabii ki santrforun en büyük özelliklerinden biri egoist olmasıdır. Bazı yerlerde beklenmedik hareketler yapma adına kendi pozisyonum dahi olmasına rağmen pas vermeyi tercih ediyorum. Bazen de bunda yanılıyor olabilirim, belki vurmam gerekiyor ama bir anda öyle gelişiyor" diye konuştu.

"TARAFTARLARI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

Bu hafta maskeyi çıkaracağını söyleyen Alvaro Negredo, "Doktor ile konuştuk, bu hafta kullanmayacağım. Şu anda da antrenmanlarda kullanmıyorum. Sağ gözümün bakış açısını biraz kapatıyordu. Zorluk olarak söyleyecek olursak burnumun üzerinde baskı yaparak nefes almamı zorlaştırıyordu. Ama bu hafta artık takmayacağım" dedi.

İstanbul’un kendisini ve ailesini pozitif yönde çok şaşırttığını söyleyen İspanyol forvet, "Ailemle birlikte sokağa çıktığımızda sadece Beşiktaş taraftarı değil, diğer takımların taraftarları da çok büyük ilgi ve saygı gösteriyorlar. Biz de aynı şekilde aile olarak Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyoruz. İlk günden itibaren hem desteklediler hem saygı gösterdiler.

Benim de aynı şekilde onlara saygım ve sevgim sonsuz" ifadelerini kullandı. Son olarak taraftarlara mesaj gönderen Negredo, "2 kupa kazanma şansımız var. Şu anda fırsat elimizde ve kazanmak istiyoruz. Taraftarımız bizi sezon boyunca mükemmel bir şekilde destekledi. Bu mutluluğu hak ediyorlar, biz de onlara bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.