Abone Ol

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ATV kesintisiz canlı yayın izle!

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçını şifresiz canlı izlemek için ATV ekranlarını takip edebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşıyor.

Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı yayın izle!

19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.30'da başlayacak Fenerbahçe (FB) Beşiktaş (BJK) derbisini ATV kanalından canlı izlemek için haberimizdeki bilgilere bakabilirsiniz. İşte 19 Nisan ATV yayın akışı ve canlı izleme ekranı.

ATV canlı izleme sayfası haberimizde. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki dev derbi maçını ATV kanalından şifresiz canlı izlemek için sizlerle paylaştığımız bilgilere bakabilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkacak ikinci takım belli oluyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın arasındaki ilk maçta alınn 2-2'lik beraberliğin ardından finale kimin çıkacağı merak konusu. ATV kanalından şifresiz canlıyayınlanacak mücadele 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.30'da başlayacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçını ATV'den kesintisiz canlı izlemek için yazımızda verdiğimiz bağlantıya bakabilirsiniz. İşte karşılaşmadan son gelişmeler ve ATV canlı yayın ekranı.

ATV CANLI YAYINI FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ

https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

BEŞİKTAŞ FİNAL İÇİN KADIKÖY'DE

Beşiktaş, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için Fenerbahçe'nin konuğu olacak. Yarın akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 20:30'da başlayacak ve Mete Kalkavan tarafından yönetilecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yaparken dördüncü hakem Suat Arslanboğa olacak.

BEŞİKTAŞ'A GALİBİYET YA DA EN AZ 3-3 VE DAHA GOLLÜ BERABERLİKLER GEREKLİ

Fenerbahçe dış sahada aldığı 2-2 beraberlikle avantajlı olan taraf durumunda. Beşiktaş ise 2-2'lik dezavantaja rağmen Kadıköy'den finale kalacak bir skorla dönmek istiyor.

Siyah Beyazlıların finale çıkabilmesi için Fenerbahçe karşısında galip gelmesi veya en az 3-3 olmak üzere gollü beraberlikler alması gerekiyor. Karşılaşmanın ilk maçtaki gibi 2-2'li skorla bitmesi halinde 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak ve eşitlik bozulmaz ise finale çıkan takımı penaltılar  belirleyecek. Beşiktaş'ın mağlubiyeti, 0-0 ve 1-1'lik skorların oluşması durumunda ise finale çıkan taraf Fenerbahçe olacak.

BEŞİKTAŞ, KADIKÖY'DE 13 YIL ÖNCE KAZANADI

Beşiktaş yarın akşam Fenerbahçe'yi yenerek finale kalırsa 13 yıllık Kadıköy hasretine de son vermiş olacak. Çünkü Fenerbahçe, 17 Nisan 2005'te tarihe geçen maç olarak nitelendirilen ve Beşiktaş'ın (Pancu'nun maçı kaleci olarak tamamlayıp) 4-3 kazandığı maçtan bu yana Kadıköy'de rakibine yenilmiyor. Bu süreçte oynanan 15 maçın 9'unu Fenerbahçe kazanırken 6 maç berabere bitti.

BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE KUPASI'NDA FENERBAHÇE'YE KARŞI ÜSTÜN DURUMDA

Bundan önce 3'ü final olmak üzere 13 kez eşleşen iki takımdan Beşiktaş 6 Fenerbahçe 4 kez tur geçen taraf olurken 3 finalin tamamını Siyah Beyazlı takım kazandı.

İki takım arasındaki ilk final 1988-1989 sezonunda çift maç üzerinden oynandı ve 1-0 ve 2-1'lik skorlarla Fenerbahçe'yi yenen Beşiktaş, kupanın sahibi oldu.2006 finalinde de gülen taraf yine Beşiktaş'tı. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan finali uzatmalarda attığı golle 3-2 kazanan Beşiktaş, Fenerbahçe'ye karşı ikinci kez kupayı kazanma başarısını gösterdi. Siyah Beyazlıların Fenerbahçe ile karşılaştığı 3. final yine İzmir Atatürk Stadı'nda bu kez 2009 yılında oynandı. O sezon lig şampiyonluğunu da kazanan Kara Kartallar sahadan 4-2'lik bir zaferle ayrılarak ezeli rakibine karşı 3. finalden de galip çıktı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe finallerin haricinde 4'er kez çeyrek final ve yarı finalde birer kez de son 16 turunda eşleşti. Bu eşleşmelerin 6'sında Beşiktaş,4'ünde Fenerbahçe turu geçen taraf oldu. İki takım kupada 21 kez karşılaşırken Siyah Beyazlıların 11,Sarı Lacivertlilerin (biri hükmen) 4 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 6 karşılaşmada ise beraberliği bozmayı başaramadı. Kupa maçlarında Beşiktaş'ın 32 golüne Fenerbahçe 23 golle karşılık verdi.

İKİ TAKIM ARASINDA YÜKSEK GERİLİM !..

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiler son yıllarda bir hayli gergin geçiyor.

Saha içi olayları, kırmızı kartlar ve maçtan sonraki günlerde yapılan açıklamalar ile etkisi günlerce süren gerginlikler derbilere damga vuruyor. Sadece son iki sezonda oynanan 5 derbide 11 kırmızı 36 sarı kartın çıkmış olması iki takım arasındaki atmosferi anlatmaya yeterli bir örnek.

Geçen sezon Vodafone Park Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 0-1'lik skorla bu stattaki ilk resmi yenilgisini aldığı kupa maçında Tosic, kırmızı kart gören isimdi.Yine geçen sezonun 30.haftasında Vodafone Park'ta oynanan ve 1-1 sonuçlanan karşılaşmada ise Fenerbahçe 2 kırmızı kart görerek mücadeleyi 9 kişi tamamladı. Bu sezon da geçen sezondan çok faklı olmadı ve kırmız kartlar yine havada uçuştu. Ligin ilk yarısında Kadıköy'deki derbide Beşiktaş 2 Fenerbahçe 2 olmak üzere 4 kırmızı kart gördüler.1 Mart'ta  Vodafone Park Stadı'nda oynanan ve 2-2 sonuçlanan yarı final ilk maçında da kırmızı kart bolluğu vardı. Beşiktaş'tan Quaresma ve Fenerbahçe'den Alper ile Volkan Demirel kırmız kart gören isimler oldu. Quaresma'nın, gördüğü kırmızı kart sonrası 5 maç ceza alması ise uzun bir süre spor gündemini meşgul etti.

Gergin geçen bu maçlarda Fenerbahçe'nin üstünlüğü göze çarparken kırmızı kartların çıkmadığı maçlarda ise Beşiktaş'ın istediği sonucu aldığı görülüyor. Son iki sezonda kırmızı kart çıkan 4 maçın 2'sini Fenerbahçe 2-1'lik skorlarla kazanırken diğer iki maç Fenerbahçe için avantajlı sayılacak 1-1 ve 2-2'lik skorlarla bitti. Kırmızı kartın çıkmadığı iki maçta ise Beşiktaş Fenerbahçe ile geçen sezon Kadıköy'de 0-0 berabere kalıp bu sezon Vodafone Park Stadı'nda 3-1 galip geldi.

ŞENOL GÜNEŞ ROTASYON YAPACAK MI?

Beşiktaş açısından en çok merak edilen konu,4 takım arasındaki şampiyonluk yarışı heyecanının en üst seviyeye ulaştığı haftada teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda rotasyona gidip gitmeyeceği.

Ligteki son 3 maçını kazanan Siyah Beyazlılar, Fenerbahçe derbisinden 70 saat sonra sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe maçının uzaması veya gergin geçmesi halinde oyuncular oldukça yıpranacağı için Şenol Güneş kritik Malatya maçı öncesi önemli asları saklama yoluna gidebilir. Güneş'i rotasyona itecek bir diğer sebep ise son yıllarda iki takım arasındaki derbilerin aşırı stresli, olaylı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu maçlar şeklinde geçmesi ve oyuncu kaybetmek istememesi.

2 haftadır takım idmanlarına çıkmayan ve bireysel antrenör eşliğinde güçlenme çalışması yapan Gökhan Gönül ile Vagner Love'un kadroya girme ihtimali oldukça düşük. Gökhan Gönül'ün yerine Adriano yine sağbekte oynarken Love sakat olduğu için forvette Negredo'nun oynaması ilk seçenek olacak. Durumu en çok merak edilen oyuncu ise Ricardo Quaresma. Neredeyse her Fenerbahçe maçında kart gören ve ilk maçtaki kırmızı kartı sonrası 5 maç ceza alan Quaresma'nın, yarın akşam yedek kulübesinde oturması hiçte sürpriz sayılmayacak bir değişiklik olacak. Quaresma'nın yanı sıra Talisca, Medel ve Pepe'nin de maça yedekte başlaması, Şenol Güneş'ten beklenen diğer değişiklikler.

Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'ye karşı kalede Fabricio, defansta Adriano,Vida,Tosic ve Caner, orta ikilide Atiba ve Tolgay, hücum hattında ise Lens, Oğuzhan, Babel ve Negredo şeklinde bir kadro ile sahaya çıkması kuvvetle muhtemel.

Alvaro Negredo: "Fenerbahçe’yi yenerek finale yükselmek istiyoruz"

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo, Fenerbahçe maçı öncesinde kulüp televizyonuna konuştu. Fenerbahçe’yi yenerek finale yükselmek istediklerini söyleyen golcü futbolcu, sezon sonunda 2 kupayı da kaldırmak istediklerini ifade etti.

Beşiktaş’ın İspanyol forveti Alvaro Negredo, Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşması öncesinde kulüp televizyonuna konuştu. Zor bir maç olacağının altını çizen Negredo, "Deplasmanda oynuyoruz, gol atmamız lazım. Fenerbahçe mücadeleci bir takım, bize karşı da zorluk çıkaracaklar tabii ki. Kazanıp finali oynamak istiyoruz. Fenerbahçe ile bu sezon 3 maç oynadık. 3 maçta alınabilecek tüm sonuçlar ortaya çıktı. Kazandık, kaybettik, berabere kaldık. Bir derbide yaşanacak bütün duyguları yaşadık. Bunlardan tecrübe alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Derbilerde iki takım da mutlak kazanmak için çıkar sahaya. Fenerbahçe de evinde oynuyor, muhakkak kazanmak isteyecektir. Biz rakipten çok kendi yeteneklerimize odaklanmalıyız. Bizim için daha pozitif şeyler olacaktır sahada. Bireysel olarak oynadığım maçlarda Fenerbahçe’ye karşı iyi performans göstermiş olabilirim. Ama öyle bir maç oynayacağız ki kimin gol attığı, kimin asist yaptığı çok çok önemli değil. Önemli olan maçı kazanıp finale ulaşmak" açıklamasını yaptı.

"Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürer"

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak konuşan Negredo, "Çok güzel bir mücadele oluyor bu sene. 4 takım birden son 5 haftada şampiyonluk mücadelesi veriyor ve her şey olabilir. Direkt kendi aramızda oynayacağımız maçlar var. Bu 4’lü içinde. Biz bütün maçlarımızı kazanıp onların da puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tabelaya baktığımız zaman 4 takım var. Aralarındaki puan farkı çok az. Oynayacağımız maç adedi de çok az olduğu için sonuna kadar gidecek bu mücadele" dedi. Gol sayısından ziyade asist sayısıyla ilgili sorulan bir soruya cevap veren İspanyol golcü, takım arkadaşlarına alan açmasıyla ilgili olarak "Aslında buna tecrübe diyebiliriz. Uzun yıllar futbol oynuyorsunuz. Futbol size bazı şeyler öğretiyor. Tabii kendi kaliteniz de var. Ama tipik bir santrforu ele aldığımız zaman tabii ki santrforun en büyük özelliklerinden biri egoist olmasıdır. Bazı yerlerde beklenmedik hareketler yapma adına kendi pozisyonum dahi olmasına rağmen pas vermeyi tercih ediyorum. Bazen de bunda yanılıyor olabilirim, belki vurmam gerekiyor ama bir anda öyle gelişiyor" diye konuştu.

"Taraftarları mutlu etmek istiyoruz"

Bu hafta maskeyi çıkaracağını söyleyen Alvaro Negredo, "Doktor ile konuştuk, bu hafta kullanmayacağım. Şu anda da antrenmanlarda kullanmıyorum. Sağ gözümün bakış açısını biraz kapatıyordu. Zorluk olarak söyleyecek olursak burnumun üzerinde baskı yaparak nefes almamı zorlaştırıyordu. Ama bu hafta artık takmayacağım" dedi. İstanbul’un kendisini ve ailesini pozitif yönde çok şaşırttığını söyleyen İspanyol forvet, "Ailemle birlikte sokağa çıktığımızda sadece Beşiktaş taraftarı değil, diğer takımların taraftarları da çok büyük ilgi ve saygı gösteriyorlar. Biz de aynı şekilde aile olarak Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyoruz. İlk günden itibaren hem desteklediler hem saygı gösterdiler. Benim de aynı şekilde onlara saygım ve sevgim sonsuz" ifadelerini kullandı. Son olarak taraftarlara mesaj gönderen Negredo, "2 kupa kazanma şansımız var. Şu anda fırsat elimizde ve kazanmak istiyoruz. Taraftarımız bizi sezon boyunca mükemmel bir şekilde destekledi. Bu mutluluğu hak ediyorlar, biz de onlara bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.