Abone Ol

Fatmagül'ün Suçu Ne Hindistan'a gidiyor

Türkiye'de yayınlandığı dönemde önemli başarı elde eden 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisi, Hint oyuncularla yeniden çekilecek. İzlenme rekorları kıran Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi şimdiye kadar pek çok ülkede yayınlandı.

Fatmagül'ün Suçu Ne Hindistan'a gidiyor

Dizinin senaryosunu bu kez Hintliler aldı. Dizi Hint oyuncularla yeniden çekilecek.

Sözcü'de yer alan habere göre, Şimdiye kadar Türk oyuncuların ünü, Rusya, Hırvatistan, Dubai, Katar, Bulgaristan, Gürcistan, Pakistan, Bosna Hersek, İran, Kosova, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Brezilya’ya kadar uzanmış durumda.

Tabii buralarda diziler hep sadece dublaj yapılarak yayınlandı. Şimdi ise 2010’da yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin Hint uyarlaması çekilecek. Hindistan’ın haber sitelerine göre Hindistan’ın ünlü oyuncusu Rajesh Khattar ve yedi yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönen oyuncu eşi Vandana Sajnani dizide başrolü paylaşacak.

Dizinin adının 'Fatmagül' olacağını söyleyen, projeyi hayata geçirecek olan Star Plus şirketi, yaptıkları işten oldukça umutlu. Çok popüler olacağına inanan yapım şirketi orijinal senaryoya sadık kalacaklarının da altını çiziyor.

Fatmagül'ün Suçu Ne Hindistan'a gidiyor - Resim: 1
Rajesh Khattar sosyal medya hesabından diziden bir sahne paylaştı.