Abone Ol

Fatih'in etrafını bikinili kızlar sardı

Ekranların sevilen dizisi Aşk Yeniden'in 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Fatih bikinili kızlarla eğlencede.

Fatih'in etrafını bikinili kızlar sardı

Fox Tv'nin sevilen romantik komedisi Aşk Yeniden 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Aşk Yeniden'de umulmadık ayrılık boşanma ile mi sonuçlanacak? Fatih ve Zeynep'in ayrılışına sebep olan kim? Aşk Yeniden heyecan dolu 30. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Fox Tv'nin eğlenceli senaryosu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizisi Aşk Yeniden yeni bölümünde tansiyon yükseliyor. Kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Nilay Deniz gibi genç isimlerin yanı sıra Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar gibi deneyimli oyuncuların bulunduğu Aşk Yeniden 30. bölümünde Fatih ve Zeynep bu kez kesin olarak boşanmaya karar verirken; gençler onları birbiriyle barıştırma planları yapıyor. Peki, bu planda başarılı olacaklar mı? Fatih ve Zeynep boşanacak mı? Aşk Yeniden yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de FOX'ta.



AŞK YENİDEN 30. BÖLÜM ÖZETİ

Umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştır. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmaktadırlar. Başta Şevket olmak üzere herkes bu sırrın peşine düşmüştür.

Şevket'in evinde bu olaylar yaşanırken Ertan da güç birliği yaptığı çiçeği burnunda dostuyla yeni planlar peşindedir. Mukaddes bu Ayrılıktan istifade ederek Fatih'in hayatını yeniden planlamakta ve onun bir daha asla Zeynep ile bir araya gelmemesi için kendince tedbirler almaktadır. Onları bir araya getirmeye çalışan gençlerin işi bu defa oldukça zordur. Çünkü ilk kez Fatih de Zeynep de aynı kararı vermiş ve boşanma dilekçesini imzalamıştır.