Abone Ol

Fatih Tezcan'dan dev maç için Terör iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Beşiktaş Maçında Provokasyon İçin Uyardı

Fatih Tezcan'dan dev maç için Terör iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın oynanacak Beşiktaş-Olympique Lyon maçında DHKP-C terör örgütü tarafından provokasyon duyumları alındığını belirterek, vatandaşları uyardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir Twitter kullanıcısının "CNN, BBC, Reuters araçları Taksim'de. Çünkü Perşembe akşamı Beşiktaş-Lyon maçı var. Maç öncesi/sırası/sonrası bir provokasyon bekliyorlar" mesajını kendi Twitter hesabından da paylaşarak, bu konuda vatandaşların provokasyonlara karşı dikkatli olmalarını istedi. Gökçek, "Söylenenleri ben de duydum... DHKP-C terör örgütüdür. Provokasyona katılan ya teröristtir ya da yandaşı... Sağduyulu olalım" çağrısında bulundu.

Her türlü terör eylemi ve çatışma ihtimallerinin "sanaldevriye@egm.gov.tr, siber.onleme.arastirma@egm.gov.tr, siber@egm.tr, siber.sas.saaldevriye@egm.gov.tr ve sibersuclar@ankara.pol.tr" mail adreslerine bildirilmesini isteyen Gökçek, "Sokakta kavga, provokatörlerin işi. Terörü destekleyenleri, milleti sokakta çatışmaya davet edenleri, bu adreslere bildirelim" mesajını paylaştı.