Abone Ol

Fatih Terim'in kızı Buse Terim kaza yaptı

AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu'nun kızı Nesibe Nur Şatıroğlu, Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in kullandığı araca çarptı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim kaza yaptı

AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu’nun kızı Nesibe Nur Şatıroğlu, İstanbul Tarabya’daki bir siteden otomobiline binerek yola çıktı.

İddiaya göre ara sokaktan caddeye doğru seyir halinde olan Nesibe Nur Şatıroğlu bir anlık dalgınlıkla kırmızı ışıkta geçti ve o esnada Maslak istikametine doğru yol alan ünlü teknik direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim’in kullandığı cipe çarptı.

Kaza sonucu her 2 araçta da maddi hasar meydana gelirken Terim ve Şatıroğlu kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazanın ardından panikle araçtan çıkan sürücülere çevredekiler yardım etti.

Terim’e ve Şatıroğlu’na çay ve su veren vatandaşlar bir süre sakinleşmesini sağladı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim kaza yaptı - Resim: 1

ARAÇLAR ÇEKİCİYLE KALDIRILDI

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücülerin yara almadığını görünce ayrıldı. Polis ekipleri ise araçları yoldan kaldırmak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili tutanak tutan polis, kaza nedeniyle caddede oluşan trafiği de kontrollü bir şekilde yönlendirdi. Çalışmalarını tamamlayan ekipler, araçları trafik çekicisiyle olay yerinden kaldırdı.

'PANİK YAŞADILAR'

Kazayı gören Adnan Koçaklı, “Yeşil ışık yanınca Buse Hanım geçti. Diğer hanımefendi kırmızı ışıkta geçince Buse Hanım'ın aracına vurdu. Her ikisinde de yara yoktu, tabii bir panik yaşadılar. Diğer sürücünün aracının hava yastıkları patladı. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. Kendilerine çay ve su verdik, yüzlerini yıkadık. Hepsi gayet iyiydi. Kendi aralarında konuşup polisi aramaya karar verdiler. Buse Hanım'ın aracında bir şey yoktu ama diğer hanımefendinin aracında epey hasar vardı. Trafikte bir yoğunluk oldu” dedi.

İHA