Abone Ol

Fatih Terim'e Bilal Kısa'dan şok prim telefonu!

Euro 2016'da tartışma konusu olan prim meselesinde yeni bir boyut ortaya çıktı. Grup elemelerinde forma giyen Bilal Kısa ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim arasında geçtiği iddia edilen bir diyalog gündemi sarstı.

Terim'e şok telefon! Siz prim almışsınız ama...

EURO 2016 ile ilgili prim tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Grup elemelerinde forma giyen Bursasporlu Bilal Kısa’nın, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in arayarak, priminin yatmasını istediği ortaya çıktı.

“SİZ ALMIŞSINIZ AMA BANA YATMAMIŞ”

Fanatik’in iddiasına göre, grup elemelerinde içerideki Çek Cumhuriyeti (1-2) ve deplasmandaki Letonya (1-1) maçlarında forma giyen Bilal Kısa, Terim’i arayarak ödenen primlerle ilgili sıkıntısını dile getirdi. Bilal, Terim’e ulaştıktan sonra, “Hocam elemelerde ben de oynadım. Hatta deplasmandaki Letonya maçında oyuna sonradan girip gol attım. O gol çok önemliydi. Ama bana hiç prim yatmamış” diyerek rahatsızlığına dile getirdi.

Terim ise Bilal Kısa’nın bu sorgulayıcı tavrından rahatsız olarak sert ve keskin bir ses tonuyla, “Oğlum burası milli takım. Milli değerler milli hedefler için mücadele ediyoruz. Para konuşmak şık değil” dedi.

“HOCAM BANA MİLLİ DEĞERLERDEN BAHSEDİYORSUNUZ AMA…”

Teknik adamın bu tavrı Bilal’ın keyfini kaçırdı ancak deneyimli oyuncu, diyalogdaki gerilimi bir seviye yukarı taşıyarak, “Hocam bana milli değerlerden bahsediyorsunuz ama sizin sözleşmenizde prim maddesi var. Siz almışsınız!” paranızı karşılığını verdi.

Fatih Terim, Bilal’ın bu son cümlesinden çok rahatsız olarak sert bir ses tonuyla diyaloğu noktaladı.