Abone Ol

Fatih Terim EURO 2016'dan sonra Galatasaray'da!

360 ekranlarında yayınlanan Telegol adlı programda konuşan Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Fatih Terim ile anlaşmaya vardığını, tecrübeli teknik adamın EURO 2016 sonrasında sarı-kırmızılı takımın başına geçeceğini söyledi.

Fatih Terim EURO 2016'dan sonra Galatasaray'da!

Galatasaray’da teknik direktör arayışları henüz bir sonuç vermezken, yeni bir iddia daha ortaya atıldı; 4. Fatih Terim dönemi başlıyor… 360 kanalında yayınlanan Telegol programında konuşan Serhat Ulueren, sarı-kırmızılıların Fatih Terim ile anlaşmaya vardığını söyledi.

Ulueren açıklamasında, “Adını vermeyeceğim, bir yönetici söyledi… Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası sonrası Galatasaray’ın başına geçiyor. Ben de öyle duydum. Fatih Terim, Galatasaray’a gelecek” dedi.

Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Ergün Penbe de Dursun Özbek ve Fatih Terim arasında Galatasaray Adası’nda gerçekleşen yemekte bir yakınlaşma olduğunu; Terim’in yeniden göreve gelebileceğini kaydetti.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Fatih Terim ise EURO 2016 öncesi aday kadroyu açıkladığı TRT Spor’daki programda Galatasaray konusu açılınca şu ifadeleri kullanmıştı;

“Ben tamamen buraya konsantreyim. Bu çok önemli bir şey. Galatasaraylılar’ın da buraya saygı duyacakları kadar beni sevdiklerini ve Galatasaray’ı sevdiklerini biliyorum… Ben Galatasaray’ın yaşayan efsanelerinden biriyim. Divan üyesiyim. Eski futbolcularından biriyim ve teknik direktörlük yaptım. Bizi bazı şeyler acıtsa da incitse de, camiamıza kapris yapacak halimiz yok. Kişilerle olur işimiz. Gerekirse görüşürüm hiçbir sorun olmaz. Çıkar doğruyu da söylerim; ama şu anda benim için varsa yoksa Türkiye’dir, milli takımdır, Fransa’dır.”

sözcü