Abone Ol

Fatih Terim: Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım

EURO2016 Fransa D Grubu ikinci maçında İspanya'ya 3-0 kaybeden A Milli Futbol Takımı'nda büyük üzüntü yaşanırken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise gerekeni yapacağını söyledi.

Fatih Terim istifa mı ediyor? Şok açıklama

Fransa'nın Nice şehrinde oynanan İspanya karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından veda eder gibi bir açıklamada bulunan Fatih Terim, 3-0'lık mağlubiyetin ardından veda eder gibi bir açıklamada bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, "Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım." dedi.

Milli Takım'a veda sinyali veren Terim, "Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde bırakmayı, erken bırakmayı, vazgeçmeyi kabul etmedim. Bırakanlar, terk edenler ile de hiçbir zaman uğraşmadım. Bugünkü takım, vazgeçen bir takım performansı ortaya koydu. Ne bugün ne de başka zaman, bunu kabul edeceğimi sanmasın. Gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, bizi destekleyenlerden Allah razı olsun. Çok üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Vazgeçen, kabul eden bir adam değil, hiç de olmadım. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacağımı da herkes bilsin." şeklinde konuştu.

Fatih Terim, kaptan Arda Turan'a tepki gösterilmesine üzüldüğünü de belirterek Arda Turan'a destek vererek, "İspanya başka bir seviyenin takımı, bunu kabul ediyoruz. Oyun içerisinde bir terkediş vardı, bu hiç hoşuma gitmedi. Kusura bakmayın, şahsım adına da özür diliyorum. Arda'ya da bu tepkilerin yapılmasına üzüldüm." ifadelerini kullandı.
Cihan CİHAN