Abone Ol

Fatih Portakal'dan sahte hesaplara tepki, Sağlık Bakanlığına sitem: Bir sorsaydınız...

Medyafaresi.com özel haberi- Türkiye'nin en çok izlenen ana haber sunucusu olan FOX TV anchormani Fatih Portakal, Sağlık Bakanlığı'ndan sosyal medya üzerinden ürün tanıtımı yapan ünlülere gönderilen mektupta isminin olmasına sitem etti.

Fatih Portakal'dan Sağlık Bakanlığına sitem: Bir sorsaydınız...

Aysen Aydın Buğra / Medyafaresi.com

Sağlık Bakanlığı, sosyal medya üzerinden "sağlık beyanıyla" yapılan ürün satışlarını önlemek için harekete geçerek, aralarında sanatçı, sunucu ve mankenlerin de yer aldığı 50 ünlüye mektup gönderdi.

FOX TV'nin başarılı anchormani Fatih Portakal da Sağlık Bakanlığı tarafından mektup gönderilen ünlü isimler arasında yer aldı. Fatih Portakal, sosyal medya üzerinden fotoğraflarını kullanan sahtekarlara sert tepki gösterirken Bakanlığı da eleştirdi.

Portakal, vatandaşları aldatmaya yönelik bazı ürün tanıtımları için kendisi adına açılan sahte hesapların da tespit edildiğini ve bunları kapattırmak için mahkemelerde mücadele ettiğini söyledi. Ancak sahte hesaplar nedeniyle sağlık bakanlığının uyardığı söylenen isimler arasında olması Fatih Portakal'ı kızdırdı.

Portakal Sağlık Bakanlığına 'keşke açıklama yapmadan bana da bir sorsaydınız o hesaplarla benim alakam var mı yok mu öğrenseydiniz' diye sitem etti.

Fatih Portakal, "Ekrandan fotomu alıp altına yazıp hazırlanan sahte reklamlar. Artık önüne geçilemez oldular. Kaç tane kapattığımızı hatırlamıyorum bile" dedi. 14 Ağustos'ta ekranlara dönmeye hazırlanan Portakal, "14 Ağustos akşamı buna açıklık getirmek şart oldu" dedi.

İşte Fatih Portakal'ın o paylaşımı

Fatih Portakal'dan sahte hesaplara tepki, Sağlık Bakanlığına sitem: Bir sorsaydınız... - Resim: 1

Fatih Portakal'dan sahte hesaplara tepki, Sağlık Bakanlığına sitem: Bir sorsaydınız... - Resim: 2