Abone Ol

Fatih Portakal'dan medyadaki Mansur Yavaş körlüğüne tepki

Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, hakkındaki sahte senetle icra takibi yaptığı iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş'a medyanın yer vermemesine tepki gösterdi.

Fatih Portakal'dan medyaya Mansur Yavaş tepkisi

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, hakkındaki sahte senetle icra takibi yaptığı iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Mansur Yavaş'ın basın toplantısını başından sonuna kadar canlı olarak sadece Halk TV yayınlarken, kısa bir süre de Habertürk TV ekrana getirdi. Yavaş'ın açıklamalarına CNN Türk, NTV gibi kanallar canlı olarak yer vermedi.

Yavaş'ın canlı konuştuğu ssırada yandaş A Haber "Mansur Yavaş'ın mağdur ettiği iş insanı" diye Necmettin Kesgin'i yayınlarken Halk Tv dışındaki haber kanalları ise Mansur Yavaş'ın konuşmasına yer vermemeyi tercih etti.

Öte yandan CNN Türk AKP Çatalca adayının projelerini, NTV spor haberini, TRT Haber soygun haberini ekranlara taşıdı.

FATİH PORTAKAL: HEPSİNİ ARŞİVLİYORUM

Medyanın tutumuna kişisel Twitter hesabından tepki gösteren Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, "Ülkede medyanın durumu bugün için şöyle: Dün Ömer Çelik sahte senet iddiası hakkında konuşurken bütün haber kanalları canlı keserken, MansurYavaş bugün konuştuğunda birazcık HaberTürk verdi. CNN NTV suspustu. Berbat bir durum. Hepsinin arşivliyorum, gelecekte kitap yapacağım.

Fatih Portakal'dan medyadaki Mansur Yavaş körlüğüne tepki - Resim: 1