Abone Ol

Fatih Portakal'dan Lütfi Elvan'a sert tepki! Yarına kadar süre verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hayalim' olarak nitelendirdiği şehir hastaneleriyle ilgili FOX Ana Haber'de yayınlanan haber tartışma konusu oldu.

Fatih Portakal'dan Elvan'a sert tepki! Yarına kadar...

Söz konusu haberde Mersin'deki şehir hastanesinin şehrin dışında olduğu ve hastaların 3 araç değiştirerek hastaneye ulaşabildiği bilgisi yer alıyordu.

Konuyla ilgili eleştirilerini dile getiren FOX Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal da "Bu iktidarın çok önem verdiği projeler şehir hastaneleri. 50 dakikalık mesafeye şehir hastaneleri kurmuşlar. Çok büyük kompleksler. İçeride yürürken kayboluyorsun." şeklinde konuşmuştu.

Yayınlanan haberele ilgili Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın "Mersin şehir hastanesi heberini birileri bunlara yaptırıyor. Bana da gelen bilgiler var" iddiaları üzerine dün Portakal, "Bana lütfen söyleyin. Bu haberleri kim yaptırıyor, bilginiz nedir? Atıyorsunuz çünkü kafadan, yok öyle bir şey. 'Eyvallah' derim, ben bu mesleği bırakırım, bir daha da yapmam. Kim yaptırıyormuş ben de öğreneyim." diyerek tepki göstermişti.

Fatih Portakal'dan Lütfi Elvan'a: Kafadan atmayın

Fatih Portakal bugün ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "O bilgiler neler? Yarına kadar göstermesini istiyorum. Aksi durumda iftira davası açıyoruz." ifadelerini kullandı.

İşte o tweet:

Fatih Portakal'dan Lütfi Elvan'a sert tepki! Yarına kadar süre verdi - Resim: 1