Abone Ol

Fatih Portakal'dan O müdüre tepki: Maalesef elini sıkmıştım...

Medyafaresi.com özel haber- İzmir Atatürk Lisesi’nde 13 Mayıs Pazar günü gerçekleşen mezuniyet töreninde, öğrenciler geleneksel olarak 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı okumak istedi. Ancak okul müdürü Selamettin Demirhan engel olmaya çalıştı. Fatih Portakal o müdüre sert çıktı...

Fatih Portakal'dan O müdüre tepki: Maalesef elini sıkmıştım...

Mustafa Enes Leventoğlu / Medyafaresi.com

İzmir Atatürk Lisesindeki skandalı FOX Ana Haber'de ekrana getiren Fatih Portakal, kendisinin de mezun olduğu lisenin müdürü Selamettin Demirhan'a sert tepki gösterdi.. Fatih Portakal 2 hafta önce İzmir Atatürk Lisesinde bir etkinliğe katıldığını ve o sırada müdürle tanıştığını belirirken, "Bu insanın elini sıkmıştım, bilseydim sıkmazdım" dedi.

Fatih Portakal İzmir Atatürk Lisesinin köklü bir okul olduğunu söyledi ve okulun 130 yıllık tarihi birikiminine vurgu yaptı.

Fatih Portakal şunları söyledi:

"2 hafta önce bir etkinlik için birlikteydim. Maalesef bu kişinin elini sıktım. Böyle davranacağını bilseydim o eli sıkmazdım. Şimdi o eli geri alıyorum. İzmir Atatürk Liseli olmak farklılıktır. Sizi de Cumhuriyet'in ilkelerini sahiplenmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal daha sonra "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Atatürk devrimleri ve Onuncu yıl marşı siyasi slogan veya siyasi marş değildir. Lütfen öğrencilerden özür dileyin." sözleriyle müdüre çağrı yaptı..

İşte o anlar

medyafaresi.com