Abone Ol

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a tepki: Komünistlere vatan haini diyemezsiniz

Medyafaresi.com özel haberi- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de muhtarlara yaptığı konuşmada, "Komünistler vatansever değildir" demişti. Fox TV Ana Haber Bülteninde ünlü anchorman Fatih Portakal bu sözlere sert tepki gösterdi.

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a: Komünistler vatan haini değil

Aysen Aydın Buğra / Medyafaresi.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 39. Muhtarlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada “Yanlarına havalimanı geliyor, bazıları 'havalimanı istemezük diyor... Yıllarca havalimanı dendi, bunlar 'istemezük' dedi. Kim bunlar? Komünistler. Bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir. Bu tür hizmetleri verdiğiniz zaman çılgına dönüyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanının sözlerini FOX Ana haber'de ekrana getiren Fatih Portakal, "Solcular birşey başaramaz diyebilirsiniz ama vatanı sevmez diyemezsiniz bunu demeye kimsenin hakkı yok, bunu Cumhurbaşkanı olarak da kimsenin demeye hakkı yok" diyerek tepki gösterdi.

İşte Fatih Portakal'ın Erdoğan'ın açıklamalarına yönelik o sözleri:

"Cumhurbaşkanı, Komünistler vatansever değildir dedi, yine bir ayrıştırma, yine bir kutuplaştırma, yine bir ötekileştirme sevgili izleyenler.

Daha geçen gün Ömer Çelik, "Barcelona faşiştlere karşı duran solculardı" dedi. Buradan Ömer Çelik'e Teşşekür ediyorum. Bakı,n gittiği yol yol değildir diyebilirsiniz, solcular birşey başaramaz diyebilirsiniz ama 'vatanı sevmez' diyemezsiniz...

Bunu demeye kimsenin hakkı yok, bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da demeye hakkı yok.

Türkiye'nin tek komünist Belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu google'a yazdım, Mehmet Maçoğlu ile ilgili çıkan ilk haber; "Hayata geçirdiği farklı belediyecilik anlayışı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce hazine arazisine ektirdiği nohutları yoksul vatandaşlara dağıtan ve sel mağduru Hopa'ya yardım tırları gönderen Ovacık belediyesi, şimdi de 2015 yılı gelir gider tablosunu afiş yaptırarak belediye binasına astırdı. İlk tabloda farklı belediyecilik uygulamaları ile belediyenin kâra geçmesi dikkat çekti". yazıyordu.. Vay komünistler vay..

İşte vatanını seven bir yurttaş...

Siz bakmayın, Cumhurbaşkanının böyle söylediğine... O gerginlik politikasını seviyor ve gerginlik üzerinden politika yapmayı çok seviyor. Cumhurbaşkanı Solcular vatan haini demeye getiriyor" diyerek sözlerini noktaladı.

İŞTE FATİH PORTAKAL'IN O YORUMLARI...

Medyafaresi.com