Abone Ol

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a çarpıcı soru: Bu demiri kim kızgın hale getirdi?

Medyafaresi.com özel haber- Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü açıklamasında seçim sonuçlarının ve tartışmaların üzerine yeni bir sayfa açacağı işaretini vermiş ve "Artık kızgın demiri soğutma zamanı" demişti. FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal Erdoğan'a o soruyu sordu.

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a: Demiri kim kızgın hale getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Merkez Hizmet Binası açılış töreninde yaptığı konuşmada seçimler sonrası yaşanan tartışmalar ve izlenecek rotaya ilişkin mesajlar verdi.

Seçim tartışmalarını geride bırakarak ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündeme odaklanmanın şart olduğunu söyleyen Erdoğan, "Dönem kızgın demiri soğutma, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir" ifadelerini kullandı.

Bu sözleri dün akşam FOX Ana Haber'de ekranlara getiren ünlü gazeteci Fatih Portakal, seçim öncesi kutuplaştırma siyaseti nedeniyle Erdoğan'a eleştirilerde bulundu.

Fatih Portakal, "18 gün öncesinde ne zilletliği kaldı milletin, ne teröristliği kaldı.. 18 gün sonra Cumhurbaşkanı böyle konuşuyor. Dönem kızgın demiri soğutma dönemi diyor. İyi de Sayın Cumhurbaşkanı bu demiri kim kızgın hale getirdi?"

İŞTE FATİH PORTAKAL'IN O SÖZLERİ:

Medyafaresi.com