Abone Ol

Fatih Portakal'dan çok sert Atatürk tepkisi: Unutturamazsınız!

Fox TV anahaber sunucusu Fatih Portakal, canlı yayında cumhuriyet dönemi ve Atatürk'ün müfredatta azaltılmasına sert tepki gösterip "Unutturmaya çalışıyorlar" dedi.

Fatih Portakal'dan Atatürk tepkisi: Unutturamazsınız!

Konuya ilişkin Portakal, "Pes vallahi... Gerçekten unutturmaya çalışıyorlar. Bir insanın veya bir yaşanmış tarihi hafızalardan silmeye çalışıyorlar. Biz nereden öğreneceğiz peki? Avustralya'ya gidip Anzaklar'dan mı öğreneceğiz Çanakkale Zaferi'ni? Ya artık bunu sorgulamıyorum bile... Bu şahıs ve birçok şahsı kendi ideolojilerine uymadıkları için sevmedikleri için unutturmaya çalışıyolar gibi geliyor. Ama Atatürk'ün Nutuk'taki sözlerini unutturamazsınız!" ifadelerini kullandı.

Atatürk'ün Nutuk'ta yer alan sözlerini okuyan Fatih Portakal, "Yaşanmış tarihimizi beyfendiler unutturamazsınız! Bunu yaptığınız müddetçede bu toplumda maalesef kutuplaşmanın, ayrışmanın ve mesafeli olmanın tohumlarını atarsınız. Siz gidersiniz bir başkası gelir sizin yaptıklarınızı değiştirir. Hep arada ezilen bizler oluruz." şeklinde tepkisini gösterdi.