Abone Ol

Fatih Portakal'dan CHP Kurultayına çarpıcı yorum: Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı yenemez

Medyafaresi.com Özel Haberi - Fox Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, CHP kurultayını yorumlarken yeniden Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Burcu Kılıçarslan / Medyafaresi.com - Fox Ana Haber'de Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkan seçildiği CHP kurultayını yorumladı.

CHP Kurultayında Muharrem İnce'nin yaptığı konuşmadan alıntılar yapan Fatih Portakal şunları söyledi:

"Sokakla delege arasında bir kopukluk söz konusu. Muharrem İnce 'mutlu azınlıklar var bu partide' diyor. Beşiktaş, İzmir Konak, Karşıyaka, Kadıköy yeter diyor. Ama ya diyor Kastamonu? Nevşehir? Ya orta Anadolu, ya Rize? Urfa, Antep? Neden oralarda yokuz? Bunlar çok doğru sorular"

Portakal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu şu sözlerle eleştirdi:

"Kemal Bey'in 8 kere kaybettiği bir Cumhuriyet Halk Partisi. Değişim aslında önemli olabilirdi CHP için. Einstein'in bir sözü vardı, 'Eski yöntemlerle yeni sonuçlar elde edemezsiniz' diye. Çok fazla sonucun etkili olacağını tahmin etmiyorum.

Bir değişim olabilseydi, ben bunu CHP için söylemiyorum, bütün partiler için söylüyorum, eğer lider başarısızsa seçimlerden sonuç alınamıyorsa liderlerin değişmesi bence çok çok önemli. Yeni bir heyecan için. Ben CHP'nin bugünkü lideriyle iktidar için alternatif olacağını tahmin etmiyorum. 8 seçimde kaybeden birinin 9. seçimde başarılı olacağını ben tahmin etmiyorum." dedi.

Fatih Portakal Yılmaz Büyükerşen'in divan başkanı olarak başarılı olamadığını da vurguladı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

medyafaresi.com