Abone Ol

Fatih Portakal'dan AKP yöneticilerine Komünist başkan çağrısı

Medyafaresi.com özel haber- FOX Ana Haber Tunceli Ovacık'ın Komünist Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yerel kalkınmadaki başarısını ekranlara getirmişti. Bu haber büyük ilgi çekti. Röportajın bu akşam ikinci bölümü yayınlanacak. Fatih Portakal AKP yetkililerine ilginç bir çağrıda bulundu.

Fatih Portakal'dan AKP yöneticilerine Komünist başkan çağrısı

Dün akşam yayınlanan ilk görüntülerde FOX Haber'den Merve Görgün'ün Fatih Mehmet Maçoğlu ile yaptığı röportaj ekranlara gelmişti.

Bu görüntülerde Ovacık'ta yaşanan mucizevi başarı öyküsü yer alıyordu.

Haberin sonunda ise Fatih Portakal iktidara seslenmiş ve lütfen gidip Komünist başkanla konuşun, onun uyguladığı kalkınma modelinden faydalanın ve pahalılığa karşı mücadelede siz de uygulayın" demişti.

Bugün haberin ikinci böümünün yayınlanacağını sosyal medyadan duyuran Fatih Portakal bu kez AKP yöneticilerine farklı bir çağrıda bulundu.

Fatih Portakal'dan AKP yöneticilerine Komünist başkan çağrısı - Resim: 1Fatih Portakal'dan Komünist Başkan Maçoğlu için flaş yorum

Fatih Portakal twitterda şunları yazdı...

#akşam7’de #Tunceli #Ovacık mucizesinin 2. bölümü var. Komünist başkan kooperatifçiliği anlatacak. #AKP’nin baskan @FatihMacoglu’ndan randevu talep etmesine de gerek kalmadı artık. Çünkü... @FOXhaber’i seyretmeleri yeterli. ✌️

Fatih Portakal 12 Şubat'taki mesajında da AKP'nin Komünist başkandan randevu talep edip faydalanmasını önermişti.

@fatihportakal 12 Şub.
Pahalılıkta çözüm belki de #Tunceli #Ovacık’ta kalkınma modelini uygulayan komünist başgan @FatihMacoglu’nun uygulamalarındadır. #AKP iktidarı bu modeli incelemek için kendisinden randevu talep edip, bilgilenmeli. Vatandaşın faydasına olabilir. Bilmemek ayıp değil ki!..

Fatih Portakal'dan AKP yöneticilerine Komünist başkan çağrısı - Resim: 2

medyafaresi.com