Abone Ol

Fatih Portakal Youtube kanalını açtı ama kullanmayacak

Gazeteci ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Youtube kanalı açtı. 'Artık Youtube'dayım. Sürprizlere hazır olun' başlığıyla videosunu paylaşan Portakal, ardından yeni bir tweet atarak, şimdilik youtube kanalına bir çalışma yapmayacağını duyurdu.

Fatih Portakal Youtube kanalını açtı ama kullanmayacak

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medyayı daha aktif kullanma kararı aldı. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Portakal, Youtube kanalı açtığını duyurdu.

MEDYAFARESİ TV YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Twitter'dan yaptığı paylaşımda Portakal, "Bugün güzel bir şey yapabilirsiniz. youtube kanalıma katılabilisiniz. Ya da bildiğinizi yapabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

Fatih Portakal Youtube kanalını açtı ama kullanmayacak - Resim: 1

"ARTIK YOUTUBE'DAYIM"

"Artık Youtube'dayım. Sürprizlere hazır olun" başlığıyla hazırladığı videoyu da paylaşan Portakal, 'abone olun' çağrısı yapmayı da ihmal etmedi.

"Fatih Portakal" ismiyle açılan kanaldan daha önce de paylaşımlarda bulunan Portakal, Youtube'da artık daha aktif olacağını duyurdu. Ancak kısa süre sonra bir açıklama yapan Fatih Portakal, şimdilik youtube kanalını kullanmayacağını duyurdu.

İŞTE TWEET

@fatihportakal
#youtube kanalımı açtığım gün kapatmak değil, kullanmamak mecburiyetindeyim. Hayatin içinden bilgilendirme amaçlı bir mecra olacağını planlamıştım. Şirket kurallari gereği yapamayacağım bildirildi. Kural kuraldır. Bugün olamasa da gelecekte yaparım. Bilgilendirmek istedim.✌️
Ve bu yüzden önceden attığım 2 adet bilgilendirme twitini kaldırıyorum.

Fatih Portakal Youtube kanalını açtı ama kullanmayacak - Resim: 2

MEDYAFARESİ TV YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN