Abone Ol

Fatih Portakal İmamoğlu’na o atamayı sordu

Medyafaresi.com Özel Haber: İBB Başkanı İmamoğlu’nun İSBAK A.Ş.’ye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak atadığı Bahaddin Yetkin ismi tepkilere neden oldu.Gazeteci Fatih Portakal bu atamayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Fatih Portakal İmamoğlu’na o atamayı sordu

Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal sosyal medya hesabından "Geçmişi böyle bir kişi bu göreve getirildi ise gerekçesinin umut bekleyen kesimlere anlatilması gerekmiyor mu?" diye sordu.

İşte o paylaşımlar:

Liyakatı nedir? @istanbulbld başkanı #İmamoğlu’nun bu ataması, yetişmiş ve yıllarca ötekileştirilmiş kesimlere hakarettir. Geçmişi böyle bir kişi bu göreve getirildi ise gerekçesinin umut bekleyen kesimlere anlatilması gerekmiyor mu?

İktidarın hatası yanlışlarından dönmeme ısrarıydı. @istanbulbld başkanı #İmamoglu nun muhaliflere trollüğü yaşam biçimi edinmiş birini hala görevde tutma ısrarı sürecek mi? Yanlıştan dönmek liderleri halkın gözünden düşürmez yüceltir.

Fatih Portakal İmamoğlu’na o atamayı sordu - Resim: 1

Fatih Portakal İmamoğlu’na o atamayı sordu - Resim: 2

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan tartışma yaratan atama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun basına tanıttığı belediyenin üst düzey kadrosu içerisinde en dikkat çeken isim İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ’nin (İSBAK) başına getirilen Bahaddin Yetkin oldu.

Yetkin’in 2011’de AKP’den Şanlıurfa milletvekilliği için aday adayı olduğu öğrenildi.

Yetkin, aday adaylığı açıklamasında “Şanlıurfa Genç MÜSİAD Yürütme Kurulu üyeliği yaptım. 2005- 2006 yılları arasında AK Parti Şanlıurfa Gençlik, kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm” ifadelerini kullandı.

Yetkin’in Twitter hesabında ise dikkat çekici paylaşımlar bulunuyor.

Yetkin’in sosyal medyadan Cübbeli Ahmet Hoca ve İsmailağa cemaatinin önemli isimlerinin paylaşımlarını düzenli aralıklarla beğendiği görüldü.

Yetkin’in beğendiği paylaşımlar arasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’e ağır hakaretler içeren videolar bulunuyor.

Ayrıca Yetkin, 8 Mart Kadınlar Günü’nde ezanın ıslıklandığı yalanını da paylaşarak yayılmasına katkıda bulunmuş.