Abone Ol

Fatih Altaylı hatasını kabul etti, Hürriyet'ten özür üstüne özür diledi!

Hürriyet Ekonomi Servisi'nden özür üstüne özür dileyen Fatih Altaylı, Hürriyetçileri de okurlardan özür dilemeye çağırdı.

Fatih Altaylı hatasını kabul etti, Hürriyet'ten özür üstüne özür diledi!

Fatih Altaylı, Kurumlar Vergisi lstesinin zirvesindeki isminin açıklanmasını istemeyen kurumun BOTAŞ olduğunu Habertürk ekonomi servisinin ortaya çıkardığını, Habertürk'ün taşra baskısında bu haberi gören Hürriyet'in ise "haberi çalarak" şehir baskısında kullandığını iddia etti..

Fatih Altaylı'ya cevap, Hürriyet Ekonomi Müdürü ve yazarı Sefer Levent'ten geldi. Levent, "Altaylı bana ve Hürriyet’e alenen emek hırsızı demiş. Benim yazım, birinci sayfadaki anonsuyla birlikte 8 Ağustos Salı günü taşra dâhil Hürriyet’in tüm baskılarında yayınlandı. Fatih Altaylı özür dilemedi" ifadelerini kullandı.

Bugün köşesine "Özür üstüne özür" başlığı açan Fatih Altaylı, hem Sefer Levent'ten hem de Hürriyet ekonomi servisinden özür diledi.

NE DEMEK SEFERCİĞİM...

"Sefer Levent, dün bir yazı kaleme almış ve 'Biz o haberi Habertürk’te görmedik. Biz de aynı haberi kendimiz bulup çıkardık. Tüm baskılarımızda haber yer alıyor. Fatih Altaylı bizden özür dilesin' demiş." diyen Fatih Altaylı şöyle devam etti:

"Ne demek Sefer’ciğim. Öyle diyorsan, öyledir; ben senden ve tüm Hürriyet Ekonomi Servisi’nden özür dilerim. Benim o haberi Habertürk’ün ekonomi sayfalarında görüp aldığınızı zannetmemin nedeni ise haberi veriş biçiminizdi."

SİZ DE HÜRRİYET OKUYUCUSUNDAN ÖZÜR DİLEYİN BENCE...

"Fazla bir detay vermeden, haberi iyice işlemeden vermiş olmanız, bende haberi alelacele Habertürk’ten alıp baskıya yetişsin diye hızla sayfaya koyduğunuz izlenimi uyandırdığı için “Bizden almışlar” dedim. Gerçekten özür diliyorum. Ama siz de bu kadar iyi bir haberi bu kadar kötü işleyip
Hürriyet okuruna haksızlık ettiğiniz için okurlardan bir özür dileseniz iyi olur bence."