Abone Ol

Faruk Bildirici Hürriyet'e isyan etti: 4 ay oldu, adımı çıkarın artık!

Hürriyet Gazetesinde 4 ay önce işten çıkartılan okur Temsicisi Faruk Bildirici adının hala İnternet sitesinde durmasına isyan etti.Bildirici, "okurlardan hala mektup geliyor.."

Faruk Bildirici Hürriyet'e isyan etti: 4 ay oldu, adımı çıkarın artık!

Hürriyet Gazetesinde 4 ay önce çıkartılan okur Temsicisi Faruk Bildirici adının hala İnternet sitesinde durmasına isyan etti: Bildirici itirazını sosyal medyadan şöyle duyurdu :

"BU KADARI AYIP ARTIK!''

Hürriyet’ten atılmamın üzerinden dört ay geçti ama hâlâ internet sitesinde “OKUR TEMSİLCİSİ” görünüyorum. Defalarca e-posta gönderdim, telefonla aradım, olmadı. Bir de buradan sesleniyorum; Ey Hürriyet adımı sitenizden çıkarın."

Faruk Bildirici okurlardan hala o köşede yayınlanacak düşüncesiyle mail adresine mektup gönderenler olduğunu da belirtti..

YAYIN İLKELERİNİN DURMASI DA ANLAMSIZ

Faruk Bildirici daha sonra bir açıklama daha yaparak Yayın ilkelerinin de artık orada kalmasının anlamsız olduğunu belirtti

"Zaten orada fazla olan sadece benim adım değil, "YAYIN İLKELERİ" nin kalması da anlamsız. Doğan Grubu zamanında hazırlayıp uygulamaya çalıştığımız ilkeleri de kaldırsanız daha uygun olacak."