Abone Ol

Fahriye Evcen'in giydiği elbisede göbek detayı!

Ölene Kadar dizisinin Selvi karakteri yani Fahriye Evcen’in ne kadar zayıf ve zarif bir vücudu olduğunu biliyoruz değil mi? Peki son bölümde giydiği yeşil elbiseli görüntüsü de neydi?

Fahriye Evcen'in giydiği elbisede göbek detayı!

Hürriet gazetesinden Sibel Arna'nın yazısı şöyle:

Güzel oyuncu resmen göbekli ve kısa bacaklı duruyordu. Ayakkabı seçiminin çok yanlış olduğunu baştan belirteyim. Bilekten bağlamalı olduğu için Evcen’in bacak boyunu kısa göstermiş.

Ayrıca elbisenin boyunun iki-üç parmak daha kısa olması, tam dizde bitmesi gerekiyordu. Kayık yaka başlı başına iddialı iken ona bir de yırtmaçlı kol eklemişler, o da olmamış.
Üzgünüm ama bu elbiseye bakınca olumlu hiçbir şey göremiyorum. Nereden tutsam, elimde kalıyor. Satın alıp da yakıştıran varsa lütfen bana fotoğrafını yollasın.

Hayat Şarkısı’nda ipek etkisi

Diziyi takip edenler bilecektir. Melisa Sözen bir süre önce “Hayat Şarkısı” ekibine katıldı. Hazer karakterinin yani Pamir Pekin’in eski eşi olarak.

Fahriye Evcen'in giydiği elbisede göbek detayı! - Resim: 1

Hazer pek masum bir karakter değil, malum. Kardeşinin ölümünden Kerim’i sorumlu tuttuğu için Cevher ailesini çökertmeye çalışıyor. Ama eski eş İpek iyi bir karakter. Kaliteli, geçmişinde duygusal olarak kırılmış, duygusal, güzel bir kadın.
Ve Mahir karakteri ile (Olgun Toker) aşk yaşamaya başladılar. İpek’in stili de kendi gibi naif. Abartılı aksesuvarlardan ve renklerden uzak duruyor.
Dizinin stil danışmanı Fatoş Suda onu rahat ve asil bir tarzda giydiriyor. Bugüne kadar üzerinde gördüğüm en iddialı şey Natalie Kolyozyan’a ait bol tüylü beyaz kazaktı. Sahte kürk olduğunu hemen belirteyim.

Haftanın kazağı

Biliyorum kazak mevsimi geçti ama “İstanbullu Gelin”in geçen haftaki bölümünde Aslı Enver’in giydiği sırt dekolteli kırmızı kazak o kadar çok soruldu ki, cevaplamadan edemeyeceğim.

Fahriye Evcen'in giydiği elbisede göbek detayı! - Resim: 2

Glamorous marka kazak Boyner’de satılıyor. Fiyatı 195 TL.
Bu kazağı giymek için Aslı Enver gibi kusursuza yakın bir sırta sahip olunması gerektiğini de hatırlatayım.

Kimin bu deriler?

Aslında deri değiller ama deri gibi görünüyorlar. Önce “Cesur ve Güzel”de Tuba Büyüküstün’ün üzerinde gördüm. Şimşek desenli siyah, beyaz, mavi renklerinden oluşan bir bluzdu. Ve “ben farklıyım” diye bağırıyordu.

Fahriye Evcen'in giydiği elbisede göbek detayı! - Resim: 3

Ardından “Hayat Şarkısı”nda Mesila Sözen, puantiyeli bir kalem etek giydi. Ve son olarak “Ölene Kadar”ın final bölümünde Fahriye Evcen volanlı midi bir etek ile karşımıza çıktı. Araştırmalarım sonucunda üç ürünün de aynı tasarımcıya ait olduğunu keşfettim. Tasarımcımızın ismi Esra Gürses. Kesinlikle iddialı bir tarzı var. Oyuncuların üzerinde gördüklerinizin koleksiyonunun en sade parçaları olduğunu söylemeliyim.
Üç ürün de deri gibi görünüyor ama aslında gerçek deri değil.
Ve fiyatları çok uygun.