Abone Ol

Fahriye Evcen, Neslihan Atagül'ün gelinliğini mi kopyaladı?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti bugün dünya evine girdi. Ancak Fahriye'nin giydiği gelinlik ve saç modeli Neslihan Atagül'ünkilere benzemesi, Fahriye Evcen'in Neslihan Atagül'ü kopyalıyor yorumlarına yol açtı.

Fahriye Evcen, Neslihan Atagül'ün gelinliğini mi kopyaladı?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Sait Halim Paşa Yalısında düzenlenen görkemli düğüne çok sayıda ünlü katıldı. 

Ancak gözler, çiftin daha önce büyük bir kavga yaşadığı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftini aradı ama çift düğüne katılmadı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin düğününe katılmamış ve gerekçe olarak da o tarihlerde yurt dışında olmalarını göstermişti.

FAHRİYE, NESLİHAN'IN KOPYASI GİBİ

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin düğün kareleri sosyal medya da paylaşıldıktan sonra, Fahriye Evcen'in gelinliği geçen yıl Kadir Doğlu ile evlenen Neslihan Atagül'ün gelinliğine olan benzerliği ile dikkat çekti. 

Fahriye Evcen, Neslihan Atagül'ün gelinliğini mi kopyaladı? - Resim: 1

Gelinliğin yanı sıra, Fahriye Evcen'in saç modelinin Neslihan Atagül'ün saç modeline olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Fahriye Evcen, Neslihan Atagül'ün gelinliğini mi kopyaladı? - Resim: 2

Fahriye'nin giydiği gelinlik ve saç modeli Neslihan Atagül'ünkilere bu kadar benzemesi, Fahriye Evcen Neslihan Atagül'ü kopyalıyor mu iddalarını beraberinde getirdi.