Abone Ol

Ezel fanatikleri Fatih'teki "Molla Aşkı Terası"nı zengin etti!

Eyşan ile Ömer'in gizli buluşma adresinin Fatih'te olduğunu duyan Ezel fanatikleri, mekanı her saat dolup taşırıyor...

Ezel fanatikleri Fatih'teki "Molla Aşkı Terası"nı zengin etti!

Atv'nin fırtınalar estiren dizisi "Ezel"in çekim mekanlarından Fatih'teki "Molla Aşkı Terası" dizi fanatiklerinin gözde yeri oldu. Ezel ile Eyşan'ın gizli buluşma adresi olan mekana sadece İstanbul'dan değil Anadolu'dan da müşteri yağıyor. Ağustos 2009'da hizmete açılan mekanlarının tanıtımı için büyük uğraşlar veren Molla Aşkı Kültür Parkı ve Seyir Terası'nın işletmecisi Mehmet Ünal, "Ezel dizisi sayesinde yüzümüz güldü. Gece saat 10'da bile 'Ezel'in geldiği yer burası mı?' diyerek mekanımıza bakmaya gelenler oluyor" dedi. Bu arada terasın bulunduğu Molla Aşkı Kültür Parkı olarak bilinen alanda Roma İmparatorluğu'nun ilk yazlık sarayı da yer alıyor.

Kenan burada mı?
Eyşan ile Ömer'in aşk sahnelerinin çekildiği Molla Aşk Terası'nın işletmecisi Mehmet Ünal, müşterilerin "Kenan İmirzalıoğlu ya da Cansu Dere burada mı?" diye sorular yönelttiklerini açıkladı. Müşterilerin dizinin hangi günlerde çekildiğini de merak ettiğini söyleyen Ünal, "Mekan, yakında İstanbul'un en gözde yerlerinden biri olacak" dedi.

Tarihi önemi de var
Edirnekapı ile Ayvansaray arasında kalan 'Molla Aşkı Terası', 4 yıl süren uğraşlar sonunda hizmete girdi. Tarihi önem taşıyan mekanı işletmeye açmak için anıtlar kurulundan izin alındı. Mekan, manzarasıyla da büyülüyor.

Takvim