Abone Ol

Evlilik programlarından flaş karar!

Seda Sayan, Esra Erol ve Zuhal Topal üçgeninde yaşanan gerginlik sonunda tatlıya bağlandı. Evlilik programları konusunda fikir ortaklığını Zuhal Topal canlı yayında açıkladı...

Evlilik programlarından flaş karar!

Özellikle ülkemizde evlilik programları çok fazla izlenir oldu. Bu durum programlar arasındaki reyting savaşlarını şiddetlendirirken; Seda Sayan, Esra Erol ve Zuhal Topal üçgeninde de tartışmalar yaşandı. Tüm bunlara son vermek amacıyla aralarında ortak bir karar aldılar.

Evlilik programları arasında yapılan sürpriz anlaşmayı Zuhal Topal programında canlı yayın olarak açıkladı. Centilmenlik anlaşması olarak adlandırılan bu karar, birbirlerinin yarışmacılarını almamayı içeriyor. Yani bir programda talibini aramaya başlayan kişi diğer programa kabul edilmeyecek.

Son iki yıldır evlilik programları arasından yaşanan reyting savaşı inanılmaz boyutlara ulaşmıştı. Bu güne kadar sunucuların birbirlerine canlı yayında iftiralar atması, reyting getiren gelin ve damat adaylarının transfer edilmesi ve rakip programa parayla adam çıkarıp itibar zedelemesi, kurmaca ilişkilerin yaşatılması gibi birçok skandalların yaşandığı evlilik programlarının yapımcıları sonunda orta yol buldu.

Şu an ekranda aynı konsepte program sunan Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan’ın yayın yaptığı kanalların yöneticileri geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek bir centilmenlik anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayı canlı yayında duyuran Zuhal Topal artık kimsenin diğer programın locasından gelin yada damat adayı transfer etmeyeceğini açıkladı.