Abone Ol

Evleneceksen Gel'in Solmaz'ı hangi diziye transfer oldu?

Evlilik programında tanınan gelin adayı Solmaz dizide oynayacak. Zeki Alasya, Müjdat Gezen, Melek Baykal, Çağla Şıkel ve Alişan gibi isimlerin oynadığı dizi, yeni kadrosuyla 10 yıl aranın ardından izleyici karşısına geçecek.

Evleneceksen Gel'in Solmaz'ı hangi diziye transfer oldu?

"Evleneceksen Gel"de sık sık göbek atmasıyla hafızalara kazınan gelin adayı Solmaz ve talibi Kaan yeni bölümleri çekilen "Cennet Mahallesi"nde başrolde oynayacak. Bir döneme damgasını vuran ve 2004 - 2007 yılları arasında evlerimize giren "Cennet Mahallesi" dizisi aynı isimle yeniden yayına başlıyor.

Zeki Alasya, Müjdat Gezen, Melek Baykal, Çağla Şıkel ve Alişan gibi isimlerin oynadığı dizi, yeni kadrosuyla 10 yıl aranın ardından izleyici karşısına geçecek.

Dizinin başrollerinde "Evleneceksen Gel" programının evlenme adaylarından olan ve yerli yersiz piste çıkıp göbek atmasıyla kendini tüm Türkiye'ye tanıtan Solmaz Çiros ile talibi Kaan Güvenilir yer alıyor.

Posta'nın haberine göre kadronun çoğunu da "Evleneceksen Gel" programının evlenme adayları yer alıyor.

Sık sık taliplerinin karşısında dans eden Solmaz daha önce Periscope'da soyunmuş ve videosu kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenmişti.

Bir süre önce de Gelin adayı Solmaz, damat adayı Kaan'dan tamamen ayrıldığını söylemişti ve bunun üzerine taliplerini bekleyen gelin adayına İsmail YK talip olmuştu.

İsmail YK ile de yemeğe çıkan Solmaz daha sonra yine Kaan'a dönmüştü. Solmaz sık sık dansları ve kavgalarıyla gündeme geliyor.

Ekranda göbek atıyordu! Gelin adayı Solmaz'ın yeni adresine bakın