Abone Ol

4 yaşındaki kızını dövüp çöpe attı

Adana’da bir baba, annesine gitmek için ağlayan 4 yaşındaki kızını önce darp etti, daha sonra ise sokakta gördüğü presli çöp kamyonuna atarak öldürmek istedi.

4 yaşındaki kızını dövüp çöpe attı

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, E.K. (23) ile M.C.A. (25) 4 yıl önce evlendi. Bu evliliklerinden İ.S.A. (4) adlı çocukları oldu. Ancak M.C.A. eşine şiddet uyguladığı için E.K. kızı 5 aylıkken evlendikten 1.5 yıl sonra boşandı. Boşandıktan sonra genç kadın özel güvenlik elamanı olup iş bularak kızına da bakmaya başladı. Mahkeme de kız çocuğunu anneye verdi.
29 Mayıs 2016 günü ise İ.S.A. annesine "Benim babam yok mu ben babamı özledim, onun yanına gitmek istiyorum herkesin babası var" dedi. Anne bu duruma üzülerek boşandığı eşini arayıp "Kızın seni istiyor, seni özlemiş sana getireceğim" diyerek İ.S.A’yı babasının yanına götürdü. Minik İ.S.A. babasıyla hasret gidermeye başladı ancak baba eski eşi gittikten sonra kızını yengesine emanet ederek evden ayrıldı. Dün öğle saatlerinde ise baba kızıyla hiç ilgilenmeyince, İ.S.A, "Annemi istiyorum" diyerek ağladı. İddiaya göre, İ.S.A susmayınca baba 4 yaşındaki kızını darp etmeye başladı. Kız çocuğu evden sokağa kaçtı. Baba sokak ortasında da kızını dövmeye devam etti.
Bu sırada, Yüreğir Belediyesi temizlik görevlileri Koza Mahallesi 1661. Sokak’a girdiklerinde bir kız çocuğunun bir kişi tarafından darp edildiğini gördü. Görevli M.K.Ç. ile İ.K. çocuğu döven M.C.A’ya müdahale etmek istedi. Buna sinirlenen baba, kızını presli çöp kamyonuna attı. Temizlik görevliler küçük kızı çöplerin arasından çıkardı.
M.C.A. tartıştığı temizlik görevlilerinden M.K.Ç.’yi darp etti. Bu arada mahalle sakinleri de gelerek babayı sakinleştirip çocuğu da evlerine götürdü. Temizlik görevlilerinin haber vermesiyle olay yerine polis geldi.
Gözaltına alınan zanlı merkezine götürüldü. Bu arada, kız çocuğunun annesi E.K.’ya da haber verildi. Anne ve temizlik görevlileri, zanlıdan şikayetçi oldu. Zanlının 3 ayrı dolandırıcılık suçundan 1 yıl 1 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu da öğrenildi. Kız çocuğunun aldığı darbeler sonuncunda yüzünde kızarıklar oluştu. Anne E.K. eşinin kendisine de şiddet uyguladığını bu nedenle boşandığını, kendisini özleyip yanına giden çocuğunu bile dövdüğünü eski eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, ondan şikayetçi olduğunu söyledi.
M.C.A’nın ifadesinde, kızını dövmediğini, yere düştüğünü iddia ederek, "İnsan bunu çocuğuna yapar mı?" dediği öğrenildi.
(İHA)