Abone Ol

Eve Dönüş 16. Bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların heyecanla beklenen dizisi Eve Dönüş 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Eve Dönüş 16. Bölüm fragmanı Yayınlandı

15. bölümü ile ekrana gelen Eve Dönüş dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Peki Eve Dönüş 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte o detaylar...

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümü ile Eve Dönüş dizinin iki başarılı oyuncusu Merve Oflaz ve Gürbey İleri, senaryo gereği yaptıkları karaokenin ardından, ikili hızlarını alamayıp birlikte şarkı söylemesi gündeme bomba gibi düştü.

Renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan dizinin 15. bölümünün çekimleri sırasında 4 saat karaoke yapan ikili, oldukça eğlenceli dakikalara imza atarak dizi ekibinden alkışları topladı.

Merve Oflaz, "Gürbey, çok iyi anlaştığım birisi. Senaryoyu okuduğumda çekimlerde karaoke yapacağımızı duyunca çok sevindim. Sesimin çok iyi olduğunu söyleyemem ama Gürbey'le düet yapmak çok eğlenceliydi. Çekimlerde şarkı okumaya doyamayınca çekim sonrasında da devam ettik." diyerek düşüncelerini dile getirdi. Merve Oflaz'ın her bakımdan mükemmel bir partner olduğunu belirten Gürbey İleri, "Merve'yle karşılıklı rol oynamaktan oldukça keyif alıyorum. Aynı şekilde şarkı söylemek de oldukça keyifliydi." diyerek düşüncelerini dile getirdi.

EVE DÖNÜŞ 15. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Oflaz'ın arabasının patlamasından sonra Canan'ın üstünden büyük bir yük kalkar. Oflaz'la birlikte Kürşat'ın itiraf kayıtları da yok olmuştur. Canan ve Kürşat, geriye kalan son tehdit olan İpek'in elindeki itiraf bandını da bulup yok etmenin peşine düşerler. Kürşat'ın maddi sorunlar yaşadığını gören Cavidan da, Leyla'dan para koparmak için aynı şeyin peşindedir. Yusuf Leyla'nın kendisiyle paylaşmadığı sırrından dolayı ona olan güvenini kaybetmek üzeredir. Genç kadın Yusuf'a her şeyi açıklamaya karar verse de beklenmedik birinden gelen sürpriz bir mesajla her şey değişir. Canan yeni planını uygulayıp Elif'le arasını düzeltirken, işkenceci doktorun da desteğiyle Leyla'nın kötü biri olduğuna dair küçük kızın kafasını karıştırmayı başarır. Leyla, Elif'ten uzak durduğu her an kahrolmaktadır. Yusuf, Leyla'yı her şeyin düzeleceğine dair teselli eder. Leyla bir yandan karışık duygularıyla mücadele ederken, Yusuf'tan öğrendiği sürpriz bir haberle alt üst olur. Duyduklarından sonra Leyla, artık neye ve kime inanacağına karar veremeyecek bir hale gelir...