Abone Ol

Eve Dönüş 14. bölümde Elif ölüyor mu?

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eve Dönüş 14. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

Eve Dönüş 14. bölümde Elif ölüyor mu?

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Eve Dönüş yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstlendiği Eve Dönüş yeni bölüm için heyecan dorukta. Nefes kesen sahneleri ile dizi severlerin gönlünü fethetmeyi başaran Eve Dönüş 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yusuf tam Yılmaz'a ulaşıp büyük sırrı öğrenmek üzereyken, Oflaz Yılmaz'ı vurup, olaya intihar süsü verir. Ama Yılmaz ölmez, yoğun bakıma alınır. Yusuf, Yılmaz'ın komadan çıkmasını beklerken Leyla'nın Pınar olduğunu öğrenen Oflaz bu fırsatı kaçırmaz, Leyla'ya şantaj yapar.

Eve Dönüş 14. bölümde Elif ölüyor mu? - Resim: 1Eve Dönüş sosyal medyayı salladı

Hastanelik olan Sevda kurtulur. Ama bebek de kurtulmuştur. Hacer bunu Yusuf'tan saklamaya çalışsa da, sonunda Yusuf, Sevda'nın Cengizhan'dan hamile olduğunu öğrenir! Leyla'nın Canan'ı kaçırma planı, kaçık bir doktor yüzünden çığırından çıkar. Doktorun ağır eziyetlerine maruz kalan Canan, beklenmedik bir şekilde oradan kurtulmayı başarır. Bu yaptıklarını Leyla'ya ödetmeye kararlıdır. O da Elif'i kaçırır!

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız? Ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!

Eve Dönüş 14. bölümde Elif ölüyor mu? - Resim: 2Eve Dönüş'te şok ölüm

OYUNCULAR!

TARDU FLORDUN KİMDİR?

25 Mayıs 1972 doğumlu olan Tardu Flordun, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1995 yılında Ankara hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra 995-1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatroları'nda, 1997-2008 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak görev almış, "Hamlet" ve "Roberto Zucco" adlı oyunlarda başrol oynamıştır. 2000'de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başlayan Tardu Flordun, 2002'de Efsane, Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan dizilerinde yer aldı.

Eve Dönüş 14. bölümde Elif ölüyor mu? - Resim: 3Eve Dönüş'ün çekimlerinde tehlikeli sahneler

Türkiye dışında birçok ülkede de izlenen Binbir Gece adlı dizide Kerem İnceoğlu adlı karakteri canlandıran oyuncu, 2011'de vizyona giren Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan adlı filmde Saylan'ın oğlu Çağlayan'ı ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Red Kit karakterini canlandırdı.

İPEK ERDEM KİMDİR?

1984 doğumlu olan İpek Erdem, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunudur. İlk televizyon deneyimini Hayat Bilgisi'yle yaşayan ve "Barbie" olarak hafızalara kazınan İpek Erdem, tiyatro sahnelerinin tozunu da yutmuştur. Gani Müjde'nin keşfiyle hayatı değişen oyuncu, Yer Gök aşk dizisinde 3 yıl boyunca Münevver karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Eve Dönüş dizisiyle izleyici karşısına çıkmaktadır.

Eve Dönüş 14. bölümde Elif ölüyor mu? - Resim: 4Eve Dönüş'te şoke eden sahne

Cansel Elçin (Yusuf)

Babasını çocuk yaşta kaybetmiş ve abisi tarafından büyütülmüş olan Yusuf, üç kuşaktır İstanbul'da yaşayan, aslen Artvin Hopa'lı, balıkçı bir ailenin küçük oğludur. Ailenin diğer erkekleri gibi balıkçılık yapmaktadır. Kendi halinde bir adam olan Yusuf'un hayatı bir gecede değişir.

Dilşad Çelebi (Pınar)

İstanbul'un köklü ve zengin ailelerinden birinin kızıdır. Babası Raif Bey öldüğünde, holdingle birlikte bütün mirası Pınar'a kalmıştır. Çok inatçıdır. Kızı Elif'in doğumundan itibaren tüm hayatını ona adamıştır. Zarif, alçakgönüllü ve iyimserdir.

Eve Dönüş 14. bölümde Elif ölüyor mu? - Resim: 5Eve Dönüş dizisinden Posta'ya yalanlama

Tardu Flordun (Kürşat)

Kürşat, çocukluğu boyunca çok zengin olmanın hayalini kurmuştur. Üniversitedeyken tanıştığı, varlıklı bir aileden gelen Pınar'ı tavlamayı başarır ve evlenirler. Elif doğduktan sonra, işleri Kürşat yönetmeye başlar. Gösterişi ve zenginliği sever. Bencildir. Kendine çok güvenir.

İpek Erdem (Canan)

Pınar'ın lise arkadaşı olan Canan, orta halli memur bir ailenin kızıdır. Pınar'ın zenginliğini her zaman kıskanmıştır. İstediğini elde etmek için her türlü yolu deneyebilecek bir kadındır. Kendisine fazlasıyla güvenir. Hayatta kendisini reddebilecek bir erkek olmadığına inanır. Entrika çevirmeye bayılır.

Merve Oflaz (İpek)

Kürşat'ın kız kardeşi ve Yusuf'un şu anki sevgilisi. Abisi sayesinde sahip olduğu zenginliği sevse de, para konusunda takıntılı değildir. Masum bir ifadesi vardır, ancak inatçı ve tuttuğunu koparan bir kızdır. Yusuf'a deli gibi aşıktır.