Abone Ol

Estetik yaptıran gelin adayı Hanife'yi yolda gören tanıyamıyor

Ekranların fenomeniydi... Zuhal Topal ve Esra Erol'un izdivaç programlarında uzunca bir süre eş yarayan gelin adayı Hanife Gürdal estetik yaptırdı. Estetikli halini görenler şaşkına döndü. İşte Hanife Gürdal'ın estetikli fotoğrafları...

Estetik yaptıran gelin adayı Hanife'yi yolda gören tanıyamıyor

Esra Erol ve Zuhal Topal'ın izdivaç programlarında eş arayıp bir türlü bulamayan, ardından oyunculuğa göz kırpan ama dizisi yayından kalkan, şimdilerde ise yaptığı sosyal medya reklamlarından kazanç sağlayan Hanife Gürdal estetik ameliyat sonrası yepyeni biri oldu.

Ekranlarda kazandığı şöhreti sosyal medyada paraya çeviren ünlü gelin adayı Hanife Gürdal yine şoke etti. Hanife Gürdal estetik yaptırdı, görenler şoke oldu.

İşte Hanife Gürdal'ın estetikli fotoğrafları...

BAMBAŞKA BİRİ OLDU;

Star TV'de yayınlandığı dönemde çok ses getiren Zuhal Topal izdivaç programı bitse de yankıları hala sürüyor. İzdivaçtaki eski gelin adayı Hanife, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Zuhal Topal'ın evlilik programı yayınlandığı dönemde kendisine eş arayan Hanife, şöhreti yakalamıştı. Estetik yaptıran Hanife, başka biri oldu.

Estetik yaptıran gelin adayı Hanife'yi yolda gören tanıyamıyor - Resim: 1

Sık sık paylaşımlar yapan Hanife'nin güzelliği takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Hanife'nin kendisine estetik yaptırdığı, dudaklarına silikon yaptırdığı iddia edildi. İşte Hanife Gürdal'ın estetikli görüntüleri...

Hanife'nin son halini görenler, "Programdaki halinden eser yok." dedi.