Abone Ol

Esra Erol'da medya patronuyla ilgili büyük iddia! Nazlı Tanrıkulu açıkladı

Eski mankenlerden Nazlı Tanrıkulu işadamı eski sevgilisi Ali Karacan hakkındaki iddialarını Esra Erol'da ile televizyon ekranlarına taşıdı.

Esra Erol'da medya patronuyla ilgili büyük iddia! Nazlı Tanrıkulu açıkladı

Nazlı Tanrıkulu 68 gündür 4 yaşındaki oğlunun göremediğini söyleyip Esra Erol'da'nın programına başvurdu.

Anne Nazlı Tanrıkulu, canlı yayında eski sevgilisi ve çocuğunun babası ünlü medya patronu Ali Karacan hakkında dikkat çekici iddialarda bulundu.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programına konuk olan Nazlı Tanrıkulu 4 yaşındaki oğlu Ercüment Ali Karacan'ın babası Ali Karacan ile ilgili iddialarda bulundu.

Eski manken Nazlı Tanrıkulu beraber yaşadığı İşadamı Ali Babacan hakkındaki iddiaları ilk kez Esra Erol'da anlattı. Nazlı Tanrıkulu 4 yaşındaki oğlu Ercümen Ali Babacan'ı 68 gündür görmediğini söyleyip Esra Erol'a başvurdu. Nazlı Tanrıkulu 10 yıl beraber yaşadığı işadamı Ali Babacan'dan şiddet gördüğünü ifade etti.

4 yaşındaki oğlunu babasının kaçırdığını canlı yayında açıklayıp Esra Erol'dan yardım istedi.

BUNDAN SONRA HİÇ SUSMAYACAĞIM OĞLUMU BULMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM

Esra Erol'da açıklamalar yapan eski manken "doğum yaparken ve doğum yaptıktan sonra hep yanlızdım. Ali Babacan şiddet ve baskı uyguluyordu. Hiç bir zaman aile olamadık.

Ben kiralık anne değilim, yuva kurmak istedim. Kimseden korkmuyorum oğlumu bulana kadar her yolu deneyeceğim" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

68 gündür oğlundan haber alamayan Nazlı Tanrıkulu Esra Erol'un programında oğlundan gelecek güzel haberleri bekliyor.

İŞTE O VİDEO

MEDYAFARESİ