Abone Ol

Esra Erol'da Gamze Taşkın'n aşkı Özgür bakın kim çıktı?

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Kısmetse Olur evinden Gamze katıldı. Gamze'nin aşkı da tanıdık bir isim çıktı.

Esra Erol'da Gamze Taşkın'n aşkı Özgür bakın kim çıktı?

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Kısmetse Olur evinden Gamze katıldı. Gamze eski nişanlısı Özür ile tanışmak istemiyor. Peki Gamze'nin aşkı Özgür kim daha önce hangi programa katıldı?

Kısmetse Olur evinden Gamze Taşkın, 18 Ekim tarihinde Esra Erol'un programına katıldı. Eski nişanlısı ile yeniden barışmak için katılan Gamze'nin aşkı Özgür tanıdık çıktı.

internethaber.com'un haberine göre herkes merakla Gamze ve Özgür'ün barışıp barışmayacağını merak ediyor. Merak edilen diğer konulardan biri ise Özgür'ün kim olduğu. Zuhal Topal'ın daha önceki programını izleyenler Özgür'ün kim olduğunu hatırlayacak. Çünkü Özgür, geçen sezon Esra Erol'a katılmıştı.

GAMZE'NİN NİŞANLISI ÖZGÜR KİMDİR?

1989 doğumlu olan Özgür geçtiğimiz yıl Zuhal Topal'ın programında gelin adayı arıyordu. Aslen Malatyalı olan Özgür, şimdilerde Esra Erol'un programında. Eski nişanlısı Gamze'nin isteği üzerine programa katılan Özgür bakalım barışacak mı?

Esra Erol'da Gamze Taşkın'n aşkı Özgür bakın kim çıktı? - Resim: 1