Abone Ol

Esra Erol'da annesini arayan Faruk Bey, Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında gelen haber Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Programa annesini bulmak için başvuru yapan Faruk bey, 55 yıldır görmediği ve 1993 yılında vefat ettiğini öğrendiği annesinin fotoğrafını ilk kez gördü.

Esra Erol'da annesini arayan Faruk Bey, Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında gelen haber Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Programa annesini bulmak için başvuru yapan Faruk bey, 55 yıldır görmediği ve 1993 yılında vefat ettiğini öğrendiği annesini arıyordu.

FOTOĞRAFINI İLK KEZ GÖRDÜ

Canlı yayında Faruk Bey'in annesi Adile Özer'in vefat ettiği haberini veren Esra Erol, Adile hanım'a ait bir fotoğrafa ulaştığını da belirtti. Hayatı boyunca hiç görmediği annesinin fotoğrafını gören Faruk bey, annesinin fotoğrafını öperken stüdyoda gözyaşları sel oldu.

TEYZESİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Programın ilerleyen dakikalarında Faruk bey'in hiç görmediği teyzesi Songül hanım, canlı yayına bağlandı. Faruk bey'in "Beni neden aramadınız?" sorusuna Songül hanım, "Ben felç geçirmiş bir hastayım. İmkanım yoktu." diyerek yanıt verdi. Songül hanım ardından anne Adile Öksüz'ün mezar yerinin Konya Seydişehir'de olduğunu belirtti.

İşte o anlar...