Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Zeynep'e büyük şok

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü hareketli sahnelerle ekranlara geldi. Çakırbeyli ailesi yıllardır kendilerinden saklanan sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte büyük şok geçirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Zeynep'e büyük şok

Hızır Çakırbeyli bir oğlunun olduğunu öğrenince aile içindeki dengeler yeni bir kaosa sebep oluyor. Zeynep başına geleceklerden habersiz kendiniz ateşe attı.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde yıllardır saklanan gerçek şoke eden bir olayla ortaya çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali aile üyeleri ile tanıştı. Ceylan 20 yıl önce yaşananları bir bir anlatırken, Hızır Ali'nin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur... Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. ?Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur... Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 49. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ünal Kaplan, Refik’in de ölümüyle haini bulmak amaçlı kurduğu stratejik planlarını gün geçmeden devreye sokar. Devletle ortak düşman olan Gülmezlerin yarattığı kaotik ortama son verebilmek adına masa her şeyi kabul etmeye razıdır, Hızır hariç. Çünkü devletle ittifak kurmaya yönelik bu planlar en çok O’nu ve ailesini etkileyecektir

Arkasındaki büyük gücün istekleri doğrultusunda planlar yapan Özkan’ın hedefi bu kez istihbaratın başı Davut, silahı ise yine Gülmezlerdir. Hızır’ın öfkesinin yol açacaklarının farkına henüz varamamış Salih ise kan kaybetmeye devam eder.

Zeynep’in oynadığı tehlikeli aşk oyunu O’nu ailesiyle karşı karşıya getirir. Kabul görmeyen bu ilişki evdeki huzursuzluğu arttıracaktır. Bir yandan kızını korumaya çalışan Meryem diğer yandan Ceylan derdiyle uğraşır. Hızır ise bu kadın savaşının ortasında yine savunmasız kalacaktır.

Zor günler kapıda!

Hızır Çakırbeyli'nin Salih Gülmez'le girdiği savaşta kaçacak yeri kalmamıştır. Kapana kısılan Hızır'ın bulaştığı beladan kurtulabilmesi bu kez kolay olmayacaktır. Yolun sonunda olduğunu düşünürken bile aklında tek bir soru vardır o da hainin kim olduğu… Diğer yandan Davut'un ölümüne dair yapılan eylem planları için düğmeye basılır. Tüm bu olanlar nedeniyle Ünal Kaplan dahil masanın tüm üyeleri topun ağzındadır. Herkesi çok zor günler beklemektedir artık…