Abone Ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Rüstem kardeşine acımadı

Atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da dün akşam neler yaşandı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Rüstem kardeşine acımadı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde büyük karşılaşma. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde merak uyandıran olaylar arka arkaya açıklığa kavuştu. Rüstem diziye hızlı bir giriş yaptı masada kimsenin beklemediği bir hamleye imza attı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölümünde masaya dahil Rüstem'i ikna etme işi Alparslan ve Ceylan'a kaldı. Bu süreçte yaşananlar diğer üyeler tarafından habersiz gerçekleşti. Hızır kurduğu planları eksizsiz uygulmaya çalışırken kimsenin beklemediği bir olay gerçekleşti. Rüstem masada kardeşini öldürerek, 'kardeşimde olsa kimseye acımam' dedi ve kardeşini öldürdü.

Rüstem kardeşini öldürmeden önce onu öldürmek için hazırlanan Alparslan ve İlyas'ın bu çabası boşa çıktı. Bu olayın sonunda ise masa üyelerini şoke eden bir olay gerçekleşti. Ünal'ın yaşadığından habersiz olan masa üyeleri, onu karşılarında görünce büyük şok yaşadı.

TİPİ'Yİ BİTİREN OLAY

Tipi yıllar öncesine dayanan büyük aşkı Gönül'ü şans eseri bir mekanda şarkı söylerken denk geldi. Bu olayın yaşanması üzerine Tipi kelimenin tam anlamıyla kendinden geçti. Gittikleri mekanda Gönül ile karşılaştığını duyan Tipi'nin ablası Emine bu olaya vesile olduğu için Ender'e arka arkaya kurşun yağdırdı. Fakat tüm bu gelişmeler Tipi'nin hiç umrunda olmamıştı.

ZARA DİZİYE GÖNÜL OLARAK DAHİL OLDU

Sevilen sanatçı Zara diziye Tipi'nin eski aşkı Gönül olarak dahil oldu. Dizinin ilk rol aldığı bölümünde Gönül Dağı adlı eseri seslendiren Zara izleyicilerden tam not aldı. Sosyal medya hesaplarında Zara'nın oyunculuğuna ve sesine büyük övgüler geldi.

HIZIR ÜNAL VE SUZİ'Yİ KENDİ EVİNDE SAKLADI

Hızır söyledikleri yalanın yavaş yavaş açığa çıkmasının üzerine Ünal ve Suzi'yi yaşadığı eve getirerek orada saklmaya karar verdi. Bu gelişme evdekileri rahatsız etse de başka çareleri olmadığı kısa zamanda anlaşıldı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masanın kurucularından Rüstem'in gelişi bir türlü durulmayan suları iyice bulandırır. Ünal ve Suzi ile ilgili gerçeğin ortaya çıkması an meselesi olduğundan Hızır bir an önce masanın toplanmasını istemektedir. Toplantıdan önce Rüstem ile bir araya gelen Ceylan ve Alparslan oyunlarına devam ederler. Herkesin nabız yokladığı görüşme istenildiği gibi geçer fakat Rüstem'in şüpheci tavrı son bulmaz. Şüphecilik konusunda Ünal Kaplan'ın da eski ortağından aşağı kalır yanı yoktur. Rüstem'in ne yapıp edip kendini masada kurban ettirmeyeceğini düşünmektedir. Davut ise Hızır gibi fevri davranmak istemez. Bu durum da Ünal'ı kuşkuya düşürür. İstihbarat cephesinde ise yeni gelişmeler vardır. Serkan, Vehbi'nin elinden kaçırdığı Cemil'in işbirlikçisini yakalayarak elini kuvvetlendirir. İlker'in Serkan ile olan ortaklığı da başına iş açacaktır. Bu sırada Çakırbeyli hanesi de oldukça gerilir. Davut'un evi artık tehlikeli olduğundan Ünal ve Suzi bir süre burada saklanmak zorunda kalırlar. Meryem'in Ceylan ile Ünal'ın arasını yapma çabaları ise devam eder.